Marcin jak można bez treningu rzeźbe zrobić ?Bo tak wnioskuje z Twego posta ostatniego
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
chlopie ogarnij sie bo widze ze wiedze masz znikoma.
Trening i dieta stanowia calosc. Nie da sie osiagnac dobrego efektu tylko jednym z tych. Kwestia tylko co ma wiekszy wplyw na nasze efekty.
zeby oszczedzic czas to odrazu Ci powiem ze podstawa to dieta, to Marcin mial na mysli, zle zinterpretowales jego slowa, trzeba cwiczyc, ale jeszcze wazniejsza role odgrywa dieta
Jego miesnie sa bardziej "napiete" bo jest mniej zalany.
Mozna miec lape 40 cm ale i tak lepiej bedzie wygladac 38 ale z niskim poziomem bf.
Mozesz mowic ze masz niski bf ale nie tak niski jak Twojego kolegi skoro u niego to wyglada inaczej niz u Ciebie
Trening i dieta stanowia calosc. Nie da sie osiagnac dobrego efektu tylko jednym z tych. Kwestia tylko co ma wiekszy wplyw na nasze efekty.
zeby oszczedzic czas to odrazu Ci powiem ze podstawa to dieta, to Marcin mial na mysli, zle zinterpretowales jego slowa, trzeba cwiczyc, ale jeszcze wazniejsza role odgrywa dieta
Jego miesnie sa bardziej "napiete" bo jest mniej zalany.
Mozna miec lape 40 cm ale i tak lepiej bedzie wygladac 38 ale z niskim poziomem bf.
Mozesz mowic ze masz niski bf ale nie tak niski jak Twojego kolegi skoro u niego to wyglada inaczej niz u Ciebie
"wygrywaj z pokora, przegrywaj z honorem"
...
Napisał(a)
Dokładnie to miałem na myśli bercikk5
np. jeśli będziemy mieli dietę na + z kaloriami + "czity" do tego, to nawet jak byś robił 100 powtórzeń w serii to byś się nie "wyrzeźbił"

np. jeśli będziemy mieli dietę na + z kaloriami + "czity" do tego, to nawet jak byś robił 100 powtórzeń w serii to byś się nie "wyrzeźbił"

...
Napisał(a)
Dobra już wiem o co chodzi;p dzięki za odpowiedź a co do wcześniejszej wypowiedzi Marcina to tak właśnie zrozumiałem że sama dieta i rzeźba sama idzie xD dzięki jeszcze raz,pzdr.
...
Napisał(a)
wez ferrnando naprawde nie masz wiekszych problemow niz biceps swojego kolegi ?
Każdego Dnia Większy
...
Napisał(a)
31 cm? to jest anoreksja , duza lapa zaczyna sie powyzej 45 przy w miare porzadnym wzroscie powiedzmy 185 cm ideal to 48 na zyle
www.theanimalrescuesite.com -zwierze tez czuje glod
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!