Witam,od razu piszę że nie mam pojęcia gdzie wrzucić ten temat ale chyba ten dział jest najodpowiedniejszy...więc tak mam głupie,trudne do zinterpretowania pytanie...mój kumpel jest w moim wieku i jest troche przypakowany(nawet troche bardziej niż troche:P) ma 16 lat-ja tyle samo,mam od niego większy biceps kiedy napniemy ale gdy mam nie napiętnego bicka to on tak czy tak ma tą łape jakby naprężoną xd nie wiem czy rozumiecie ale mam nadzieje że tak po prostu nie wiem czym to jest spowodowane,ma normalnie ręke a biceps wygląda jak napięty,może to być spowodowane tym że jest niższy?bo szczerze mowiąć fajnie to wyglada,nie narzekam na swoją posture(mogło by być jednak lepiej;p) ale też bym chciał tak mieć "napięte mięśnie od tak ,pytałem sie go jak to robi jak ćwiczy ale twierdzi że normalnie ćwiczy ;d proszę o pomoc!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
31 cm? to jest anoreksja , duza lapa zaczyna sie powyzej 45 przy w miare porzadnym wzroscie powiedzmy 185 cm ideal to 48 na zyle
www.theanimalrescuesite.com -zwierze tez czuje glod
...
Napisał(a)
może macie takie same obwody bo ty jesteś wysoki i chudy a on niski ale pakero 

Go Hard Or Go Home
...
Napisał(a)
Nie łam się. Z tego co opisujesz to kwestia fizjonomii jest. Kumpel jest niższy i przez to ma łapy troszkę jakby okrąglejsze. Osoby wyższe mają inne zalety jeżeli chodzi o sylwetkę.
"no pain, no gain"
Arnold Schwarzenegger
...
Napisał(a)
więc nie ma szans że osiągne taki efekt nawet jak bd ostro pakował na łapy?;x bo łape mam naprawde dużą jak na moj wiek ale bez napinania flak ;x
...
Napisał(a)
ty sie nie odzywaj bo nie wprowadzasz nic swoimi głupimi tekstami do tematu
...
Napisał(a)
Jesli kumpel cwiczy to normalne jest ze jego biceps wydaje sie "napiety" gdy jego reka jest luzna, jesli chcesz miec taki efekt to musisz wykonywac cwiczenia hantelkami, uginanie mlotkowe etc. Ty w ogole cwiczysz?
"Cudze mięśnie zawsze wydają się większe"
...
Napisał(a)
Wniosłem najwięcej, nikt nie jest świętą wróżką żeby wiedzieć czy tak będzie 

Go Hard Or Go Home
...
Napisał(a)
Spróbuj ćwiczyć biceps różnymi metodami. Ja np mam teraz taki trening-
uginanie ze sztangą szeroko-4serie
-"- na modlitewniku wąsko-2serie
naprzemianstronne uginanie ramion na ławce skośnej- 2serie
uginanie ze sztangą szeroko-4serie
-"- na modlitewniku wąsko-2serie
naprzemianstronne uginanie ramion na ławce skośnej- 2serie
"no pain, no gain"
Arnold Schwarzenegger
...
Napisał(a)
16 lat i łapa "naprawdę duża" to dla ciebie 31 cm może i jest ale nie wiem czy dla większości :)
...
Napisał(a)
31 cm obówd, dziewczyny mają niektóre i więcej hehe
A tak serio to osobiście łapy mam najgorsze. Powiem Ci, że na odtłuszczeniu wyglądają one dużo lepiej mimo, że spada im z 3 cm.
A tak serio to osobiście łapy mam najgorsze. Powiem Ci, że na odtłuszczeniu wyglądają one dużo lepiej mimo, że spada im z 3 cm.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!