Mam 16lat , ćwicze już dobry rok ale na sucho i chciałbym kupić sobie odżwyke białkową -syntha 6 . I mam do Was pytanie czy bedzie to szkodzić na moj organizm . Dzieki z góry .
...
Napisał(a)
Siema
Mam 16lat , ćwicze już dobry rok ale na sucho i chciałbym kupić sobie odżwyke białkową -syntha 6 . I mam do Was pytanie czy bedzie to szkodzić na moj organizm . Dzieki z góry .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jeżeli chcesz kupić białko po to aby uzupełnić dietę to śmiało bierz, jeżeli po to że zaczynasz ćwiczyć i myślisz że biorąc tylko białko urośniesz to nie ma sensu wydawać pieniędzy ; )
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Hehe no w sumie racja, lecz hipotetycznie znalazł sobie dorywczą pracę na cały dzień to takie białko czy gainer był by dobrym rozwiązaniem ale pewnie tak nie jest ; )
...
Napisał(a)
Jeśli posiadasz dietę możesz białko dodać jako np zamiennik posiłku :)
...
Napisał(a)
?? Białko nie może zastąpić żadnego posiłku
Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html
I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)
...
Napisał(a)
OzzyMG
Chodzi mi o to żeby stosował białko jako braki w diecie.
Zmieniony przez - Nowin w dniu 2013-06-29 18:20:58
Chodzi mi o to żeby stosował białko jako braki w diecie.
Zmieniony przez - Nowin w dniu 2013-06-29 18:20:58
...
Napisał(a)
Napisałeś żeby stosował jako ZAMIENNIK posiłku, a do tego białko nie służy. Jak już chce kupić, to niech kupi i pije np. po treningu w dt i rano do śniadania w dnt
Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html
I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)
Polecane artykuły