...
Napisał(a)
czy ten dzial jest od pytan na temat suplementacji? NIE. wiec prosze nie spamowac. TYLKO opinie.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Siła i wytrzymałość poszły w górę, rozpuszczalność i smak bardzo dobry, a cena śmiesznie niska. Brałem 10g przed śniadaniem + 5g mono przed snem.
...
Napisał(a)
Smak lemon rewelacyjny nie wiem czy nie najsmaczniejsza odżywka jaką piłem ,cena dobra tylko ta puszka tam z 8 razy więcej tego proszku by weszło
...
Napisał(a)
Gdyż to jest uniwersalna puszka do BCAA, kreatyn i innych suplementów Activlaba, to się nazywa ograniczanie kosztów produkcji 

...
Napisał(a)
Rewelka, smak oranżadki z dzieciństwa :D
Co mnie nie zabije, to mnie wzmocni!
Pomogłem? Daj SOGA! - To nic nie boli :)
...
Napisał(a)
Już po kilku trenningach stwierdzam że naprawde fajny suplement i w cudownej cenie, beta alania daje fajne uczucie mrowienia i czuc ze na trenningu daje się z siebie więcej i d
...
Napisał(a)
maruda123Już po kilku trenningach stwierdzam że naprawde fajny suplement i w cudownej cenie, beta alania daje fajne uczucie mrowienia i czuc ze na trenningu daję z siebie więcej i dłużej
...
Napisał(a)
nada sie to przed treningiem muay thai i pilki noznej? nie bedzie pompowalo (mono)?
...:::Every Dream Has A Beginning:::...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
ActivLab - Vitality Complex
Następny temat