ja równiez bardzo polecam biore juz 4 tydzien i jestem bardzo zadowolony. jestem teraz na redukcji i wg mnie bcaa jest skuteczne wbrew powszechnym opiniom a bcaa xtra odpowiada mi zarówno pod wzgledem jakosci jak i ceny :)
...
Napisał(a)
Smak grapefruitowy bardzo dobry, rozpuszczalność świetna, zauważyłem wzrost energii podczas treningu, jak dla mnie rewelacja 

...
Napisał(a)
Własnie przyjechały do mnie dwie puchy
Smak cytrynowy, rozmieszałem z zimną wodą, rozpusciło się po kilku machnięciach shakerem. Smak ciekawy, taki świeży, mi odpowiada bardzo
Zobaczymy co dalej

Smak cytrynowy, rozmieszałem z zimną wodą, rozpusciło się po kilku machnięciach shakerem. Smak ciekawy, taki świeży, mi odpowiada bardzo

Zobaczymy co dalej

...
Napisał(a)
Smak mialem chyba cytryne pod koniec puszki bylojuz ciezko ale dalo sie wypic, swoja role spelanilo :)
...
Napisał(a)
Straszna chemia. Jak wypije porcję i ostro się podjade na treningu to jest mi troche niedobrze. Też tak macie ?
...
Napisał(a)
Też tak czasem miałem, ze mi się odbijało podczas treningu itp. nie zadobrze było ale rowiązanie to rozpuszczać w duużej ilości wody i po wypiciu jeszcze wypić troche wody - mi pomogło.
...
Napisał(a)
A porównywaliście skład/cenę do BCAA Olimpu??
Jak to wychodzi w praktyce które bardziej ekonomiczne?
Jak to wychodzi w praktyce które bardziej ekonomiczne?
1
...
Napisał(a)
a Ty co kalkulatora nie masz? bez przesady no...
Sky is the limit!
http://www.sfd.pl/Indywidualne_Sporty_Ogólnorozwojowe-f101.html zapraszam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
ActivLab - Creatine3
-
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9