Szacuny
0
Napisanych postów
51
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
190
zastąpiłem bułki kanapkami pełnoziarnistego chleba czyli bardzo sycącego ale mimo to on mi dołoży więcej WW ;/ posiłek 6 zmieniłem tak ze wyszło mi 83 WW (kurczak/kasza gryczana/2 jabłka)czyli odjąłem dopiero 40 WW ale jak zamienie grahamki na tan chleb to wyjdzie ze WW sobie dołożyłem
Szacuny
0
Napisanych postów
51
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
190
no wiem wiem ale próbowałem we wszystkie strony ooooooo ...no bo ja kanapke licze jako 2 kromki złożone razem a z tego co mówisz to taka kromka to beda moje 2 posiłki :) lub wezmę do szkoły pojemnik w którym będzie jajko sadzone x2 i kurczak a w foliówce będę sobie miał 3 do 4 kromek) chleba(zależy ile posiłków wypadnie w szkole i jak przyjdzie czas konsumpcji to dopiero bede sobie łączył hmmm no w sumie nie jest to zły pomysł akurat mam taki maly pojemnik którego nikt ni bedzie sie czepiać :)ok to biore sie za liczenie
Szacuny
0
Napisanych postów
51
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
190
sfd-owicze mam dla was wiadomość gdyż zalazłem rozwiązanie WW !! :) otóż w 6 z 7 posiłków jem WW wiec pomysł jest taki ażeby w każdym z 6 posiłków jeść kromkę razowego chleba wtedy daje mi to 144 WW czyli właśnie tak dobrze :D co o tym myślicie ?
a moze z ogólnych 7 posiłków na dzien zrobic 6 ??
Zmieniony przez - Jamal92 w dniu 2010-03-16 17:36:16