Na wstępie chciałabym bardzo podziękować Izie za poświęcony czas, rady i cierpliwość. Przez te pół roku, zwłaszcza te 3 miesiące osiągnęłam więcej niż kiedykolwiek. Brakuje słów na wyrażenie wdzięczności. Jesteś WIELKA!!
Dziękuję także współuczestniczkom
, wspierającym i zaglądającym.
Udział w konkursie dał mi bardzo wiele. Największe i najważniejsze zmiany zauważyłam u siebie w głowie – mam zupełnie inne podejście do treningów i diety. Podchodzę do wszystkiego z większym luzem i spokojem. Wcześniej liczenie, układanie miski było dla mnie trochę nudne i stresujące. Nadal mam niedoczas, ale nie sprawia mi to już większego problemu.
Także mogę powiedzieć z czystym sercem, że te litry potu wylanego na treningach, zakwaszone ciągle ciało, łzy, niemoc, agresja
i przeogromne zmęczenie opłaciło się nowym ciałem
i nowym nastawieniem (nie tylko moim
.
Bardzo mi się podobał podział na cykle. Przez to te 3 miesiące nie były nudne. Zawsze było coś innego, a każdy trening był wyzwaniem. Tutaj także ukłon w stronę Izy.
DANE
Wiek 28lat
Wzrost 167cm
DIETA I SUPLEMENTY
CYKL 1
BTW
1-2tyg 130/60/170
3 tydz. - 25 W
4 tydz. -10B /60/145
SUPLEMENTY
Mg Treca, ZMA Treca, BCAA Treca, S.A.W. Treca, Vit C Strong Treca, O3, d3, B6, q10, castangus
ODCZUCIA
Pierwsze tygodnie były strasznie ciężkie , może nie pod względem diety, a treningów. Byłam tak obolała i zmęczona, że nie miałam siły wstać z łóżka. Na szczęście zwiększona dawka BCAA dała radę.
Treningi bardzo męczące. Jeden ciekawszy od drugiego
CYKL 2
Tydz 5 - Dieta niespodziankowa
Wszystkie posiłki BARDZO mi smakowały.
Mój organizm zwariował na tej misce, w pozytywnym znaczeniu. Wszystkie odczucia były intensywniejsze - samopoczucie po kawie, lekach, wrażliwość na ból.
CYKL 3
BTW
Tydz 6 120/80/125
Tydz 7 bz
Tydz 8 +10g T
SUPLEMENTY
Lipo X Pack Treca , Mg Treca, ZMA Treca, BCAA Treca, S.A.W. Treca, Vit C Strong Treca, O3, d3, B6, q10, potas, multiwitamina, castangus
ODCZUCIA
Odnośnie Lipo X - pierwsze dni mdliło, ale ogólnie pozytywny. Pobudzał troszeczkę, dodawał energii, cm leciały, więc chyba działał
.
Dieta jak najbardziej na plus. Nie chodziłam głodna.
Zmęczenia i zakwasów ciąg dalszy. Na zmianę była kawa, pobudzacz.
CYKL 4
BTW 120/90/125
Tydz 9 -10T
Tydz 10 j.w
Tydz 11 -10T czyli 120/70/125
SUPLEMENTY
clenburexin Treca, Mg Treca, BCAA Treca, S.A.W. Treca, Vit C Strong Treca, krill oil, d3, B6, potas, multiwitamina, castangus
ODCZUCIA
Dziwne rzeczy się działy z moim ciałem
Włosy zaczęły się kręcić na głowie, na palcach u rąk rosnąć, @ spóźniony. Było ciężko już na końcówce. Tu , gdy sił na treningi już nie było, SAW pomógł wydusić z siebie jeszcze troszkę energii.
CYKL 5
Odwadnianie
REKORDY
przysiad 75kg --> 80kg +5kg
MC 80kg --> 90kg +10kg
WL 40kg --> 45kg +5kg
WŻ 27,5kg --> 30kg +2,5kg
podciąganie nachwytem 0 --> 2 +2
POMIARY
ZDJĘCIA
Odwadnianie
Na każdym zdjęciu od lewej: początek / koniec/ po odwadnianiu
BONUS
KONIEC. DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ
Zmieniony przez - mariolka08 w dniu 2013-06-22 12:44:45
Aktualnie http://www.sfd.pl/mariolka08/_dziennik_treningowy/_vol.2-t955535.html
konkurs PRZEMIANA SYLWETKI 2013 http://www.sfd.pl/PODSUMOWANIE_KONKURSU_PRZEMIANA_SYLWETKI_2013/_MARIOLKA08-t953109.html
Krzysztof Piekarz