Szacuny
23
Napisanych postów
2449
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
12763
Siema chciał bym poznać wasze opinie co do ławeczek, które wam bardziej pasują ze stojakami doczepionymi na stałe czy osobno piszcie co wam w nich nie pasuję i co wam pasuje, wady i zalety, i co tam jeszcze macie do powiedzenia
Szacuny
9
Napisanych postów
1339
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
16534
osobne niby funkcjonalniejsze, ale dobre ustawienie laweczki i stojakow zajmie ci troche czasu, poza tym jak przewrocisz stojak przy odkladaniu 150kg sztangi to bedziesz mial kuku do wyciskania klata, barki - zintegrowana, rozpietki, przenoszenia itp. laeczka wolnostojaca, do przysiadow wiadomo- osobne stojaki.
Szacuny
23
Napisanych postów
2449
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
12763
No ja jak na razie ćwiczyłem tylko na ławeczce ze stojakami połączonymi na stałe wkurzało minę to że nie mogłem regulować szerokości rozstawu stojaków przez co nie mogłem złapać gryfu tak jak chciałem i przy odkładaniu sztangi bez rękawiczek czasem se ładnie skórę przyczasnołem
Szacuny
14
Napisanych postów
471
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3262
Nigdy w życiu bym się nie zdecydował na pare stojaków, może przysiady fajnie się robi ale zawsze mnie strasznie irytowało układanie stojaków żeby klatkę zrobić.
Szacuny
497
Napisanych postów
18907
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
65886
ja miałem ławkę ze stojakami złączonymi, później kupiłem nową z osobnymi stojakami, i jest lepsza pod względem możliwości wykorzystania stojaków i ławki (barki, wyciskanie francuskie leżąc wąskim gryfem, przysiady itd.)