Szacuny
7
Napisanych postów
189
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
13176
Witam.Mam pytanie.Cwicze rano około 9:00 jem sniadanie a około 11 cwicze.Jem płatki plus mleko i jajecznice z trzech jak na oliwie i do tego dwie kromki chleba razowego z dzemem.Czy moze tak byc?
Szacuny
7
Napisanych postów
189
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
13176
Ciezko mi jest to wszystko policzyc.Około 100g płatków do tego szklanka mleka.trzy jajka to około 18g białka,2łyzka stołowa oliwy z oliwek ,dwie kromki chleba razowego,masło ,dzem domowy.To wszystko.
Szacuny
126
Napisanych postów
4616
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
53303
Ważne, żebyś miał w nim jakieś 30-50 g białka - możesz dać 1-2 całe jajka, szklankę mleka, dodatkowo białka jaj lub trochę odżywki białkowej. Jeśli jesteś na standardowej diecie wysokowęglowodanowej daj również solidną porcję węglowodanów: płatki owsiane, jakiegoś banana lub rodzynki. To wszystko
Szacuny
34
Napisanych postów
1669
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
40418
nie, to inaczej szło
jeden lubi jak mu cyganie grają
inny jak mu buty śmierdzą a wracając do tematu to też czasem ćwicze po śniadaniu
i jakoś nie zauważyłem negatywnych skutków
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
27294
"Moim zdaniem można się nawet doszukiwać pozytywnych skutków takiego postępowania, szczególnie przy wysokowęglowodanowej diecie"
Jakie to są te skutki pozytywne, czy chodzi o to, że w każdym kolejnym posiłku juz po potreningowym można stopniowo zmniejszać spożycie węglowodanów, dając ich coraz mniej?