[...] 10gr., jednonien. 9gr., wielonien. 4gr.) 2 opcja z puszką tunczyka w sosie własnym (130 gram) prawie takie same właściwości jeśli chodzi o makroskładniki. Uważam, że pół mojego placka o takich wartościach odzywczych idealnie nadaje sie na obiad, który dla wielu z nas jest posiłkiem przedtreningowym, jak myślicie? Pozdrawiam, dzieki za przepis!
Pozwolę sobie odgrzebać, dorzucając pewną wariację na temat tego przepisu i zdjęcie samodzielnie zrobionej wędliny z indyka :) Używam zdecydowanie więcej przypraw niż w przepisie oryginalnym. Na 1kg mięsa (pierś z kurczaka lub górna część piersi z indyka – najdelikatniejsze mięso indycze i IMVHO najlepsze na tę wędlinę, aczkolwiek drogie) [...]
Pychotka przed chwilką zrobiłem na kolacyjkę wszystko tak samo z tym że dałem białka truskawkowego i całą miarkę ale jest przepyszne polecam przepis :)
wlasnie wcinam ten sernik , powiem szczerze ze bardzo podobne do omleta , tak bez niczego to niezbyt smaczne ale z dżemem truskawkowym jest pyszne na serio . Musze jeszcze sprubowac z zurawina .tylko ze jest male ale tzn nie najadłem sie tym:( .Ale ogolem przepis calkiem niezly
świetny przepis szybko, łatwo i przyjemnie wszystko jak w przepisie tylko nie dałem słodzika, 2 kawałki zjadłem z konfiturą (niskosłodzoną! ) chociaż jestem na redukcji ale nie mogłem się powstrzymać sog oczywiście Zmieniony przez - bratus3 w dniu 2011-04-17 21:14:57
Genialny. Przypomina smak domowego senika mojej mamy. Przewrócić na 2 bok sie nie dało, wiec musiałem wszystko pokruszyć ale smaku to nie straciło. Dodałem tylko od siebie ~10g oleju lnianego i 5 tabsów słodzika dla większej mocy. Sog za przepis!
[...] redukcji. Dałem 2 całe jajka, 1 białko, 125 gram twarogu chudego, trochę słodzika i białka tak na oko. Wyszła gęsta masa, wylałem na patelnie i zrobiło się idealnie na małym gazie pomimo że wcale nie dałem oliwy, czy też innego tłuszczu do smażenia. Mój problem co brać do pracy do jedzenia zdaje się być rozwiązany, wielkie dzięki za ten przepis !
Ja zrobiłem z pół tłustym, nie wyszły cztery równe ale dało się jeść. Rodzynki i białko o smaku krówki, pychota. Dzięki za świetny przepis, będziemy wcinać aż się nie znudzi!!!