http://www.sfd.pl/Niezbędne_minimum..._to_dać_z_siebie_maksium!_/_Regenat-t927995.html
Niezbędne minimum, to dać z siebie maksimum!
...
Napisał(a)
może danio
...
Napisał(a)
twaróg półtłusty,wlasnie sie to smarzy,i wgl nie ma takiej opcji zeby cos z tego bylo,tylko paćka
#
wyszlo takie cos :
Grubość 1mm [?],na poczatku to mialo jeszcze tak jakby wodę w sobie,ona wyparowała a zostało takie coś,wgl nie ma tej górnej warstwy,dolnej tez nie,tylko sama płyn z paćki wyparował i zostało to..
Zmieniony przez - dideek w dniu 2012-02-17 20:56:45
#
wyszlo takie cos :
Grubość 1mm [?],na poczatku to mialo jeszcze tak jakby wodę w sobie,ona wyparowała a zostało takie coś,wgl nie ma tej górnej warstwy,dolnej tez nie,tylko sama płyn z paćki wyparował i zostało to..
Zmieniony przez - dideek w dniu 2012-02-17 20:56:45
'There is no secret
Secret is just CONSISTENCY WITH HARD WORK'
...
Napisał(a)
Dziś rano sobie zrobiłem na śniadanie, do teraz jestem obżarty a jestem na redukcji. Dałem 2 całe jajka, 1 białko, 125 gram twarogu chudego, trochę słodzika i białka tak na oko. Wyszła gęsta masa, wylałem na patelnie i zrobiło się idealnie na małym gazie pomimo że wcale nie dałem oliwy, czy też innego tłuszczu do smażenia. Mój problem co brać do pracy do jedzenia zdaje się być rozwiązany, wielkie dzięki za ten przepis !
...
Napisał(a)
Ja zrobiłem z pół tłustym, nie wyszły cztery równe ale dało się jeść. Rodzynki i białko o smaku krówki, pychota.
Dzięki za świetny przepis, będziemy wcinać aż się nie znudzi!!!
Dzięki za świetny przepis, będziemy wcinać aż się nie znudzi!!!
...
Napisał(a)
ja zrobiłem tak:
-twaróg 250gr
-4 jajka
-30gr odżywki białkowej(u mnie banan)
-trochę otrębów pszennych
wszystko wrzuciłem do blendera, potem od razu na patelnie.
Wyszło pięknie, smak zaj**isty;D udało mi się przewrócić w jednym kawałku ;D
jednym słowem klasa
-twaróg 250gr
-4 jajka
-30gr odżywki białkowej(u mnie banan)
-trochę otrębów pszennych
wszystko wrzuciłem do blendera, potem od razu na patelnie.
Wyszło pięknie, smak zaj**isty;D udało mi się przewrócić w jednym kawałku ;D
jednym słowem klasa
...
Napisał(a)
Proponuję zmniejszyć ilość składników o połowę, porcja autora ma ponad 50g białka a to średnio mądre, ewentualnie zmniejszyć ilość WPC. PS. ser chudy to przetworzone świństwo więc raczej używajcie półtłustego.
...
Napisał(a)
co polecacie dodać do tego przepisu, żeby zawierał większą liczbę węgli?
...
Napisał(a)
przepis robiony jest pod LC, możesz spróbować z owocami (banan, jabłko, rodzynki)
Mój dziennik-
http://www.sfd.pl/DT_Mr._Bastard_Project.-t1047550.html
Poprzedni temat
Produkty sojowe
Następny temat
batoniki owsiane. moga byc platki owsiane blyskawiczne?
Polecane artykuły