jeszcze kilka ostatnich pytań 1 moge w posiłkach beztłuszczowych spożywać pam? 2 czy to prawda, że na slinie tak metabolizm rozkręcony że tego się nie da przeżreć i pasuje już się zaopatrzyć w enzymy trawienne? 3 myślałem jeszcze przedłużyć, bo ago mi tak średnio w sumie tam pasował: 1-33 omo 250 ed 1-5 humulin 2x 15jm 5-10 antek [...]
W praktyce beztłuszczowe smażenie piersi na patelni nie jest wcale takie przyjemne. Po raz kolejny polecam olej PAM, jeżeli już zdecydujemy się na smażenie to imho jest to najlepsze rozwiązanie.
Zrobilem ta piers na samym teflonie i dobra spodziewalem sie ze to nie bedzie dobre a jednak, troche tylko dymilo co do oleju pam myslalem nad tym ale gdzies w poscie czytalem ze zbytnio nie wiadomo co to bedzie z tym za pare lat jak to stwierdzil Sachem no i fakt nie wiadomo co sie okaze z tym cudem za pare lat wiec wole nie stosowac ale ze [...]
po pierwsze w po treningowym nie dodawaj warzyw i po 2 unikaj tłuszczy lepiej daj to w przed treningowym jeśli zjesz w odpowiednim odstępie czasowym. I nie smaż na oliwie zakup PAM i z głowy pozdr
Omlet szybko sie smazy, moze byc oliwa rafinowana. Smalec tez ale nie wiem jak to bedzie smakowalo Olej kokosowy, pam tez sa ok. Maslo bardzo szybko sie utleni i spali.
Piątke Pomdior 100g Płatki owsiane 50g jaja 120g białko jaj 60g to bedze omlet smazony na pam 10 30 jaj gotwane 120g 100g kapusta pekinsak 13 30 tos samo 16 30 przed siłownia Minataj siwezy 200g Ryz 50g 20 :00 ryz 50g sp 40g przed snem unczyk w wodzie 100g oliwa z oliwek 10g Sobota niedziel to samo co w sobote tylko [...]
Przez dłuższy czas smażyłem na smalcu. Jednak przeszedłem na niskokaloryczne oleje do smażenia, np. PAM . Wygodniej, niekoniecznie taniej, ale przy wycince nie wyobrażam sobie już męczyć się z innymi rozwiązaniami przy smażeniu. Wolę jednak parować, ale za dużo mnie to kosztuje ... energii i czasu . Puszczę parowar od Brauna w dobre ręce za kilka [...]
kiedys tak przyrzadzalem piers ale imo lepszy smalc lub pam ale malo wydajny podobno jest nie lepiej jesc gotowane? taniej zdrowiej tylko mniej smaczniej ale to zalezy od gustu
Jak smażysz na oleju PAM to ujdzie. Odnośnie smaku to osobiście nie wiedzę wielkiej różnicy między piersią z kurczaka smażoną a gotowaną na parze. Jeśli zaś chodzi o ryby to jem smażone na PAMie bo parowane mi nie podchodzą.
ja gotuje normalnie z warzywami smażenie nie jest za zdrowe i nie polecam , ewentualnie od czasu do czasu , chyba że na teflonie bez tłuszczu albo z bezkalorycznym olejem PAM