Kolega podał teoretycznie ok, bo kura z ubojni a taka od babci co sobie po ogrudku lata będzie się rózniła, ale tą co kupisz w sklepie to mniej wiecej jest kal wyżej zostało napisane
2600 kcal to moj zerowy bilans kal 83- moja waga 83 x 2.2 = 182g bialka 83 x 5.5 = 456 g wegli 83 x 1.2 = 100 g tluszczy obliczylem przyjmujac ze 1g bialka to 4 kcal 1g wegli to 4 kcal 1g tluszczy to 9 kcal wyszlo mi 3450 kcal dobrze nie za duzo wegli?
dadza, ale wiadomo ze jesli nie bedzie nadwyzki kalorii to nic nie nabierzesz masy policz ile kal. potrzebujesz na dzien ile jesz i daj to tutaj i koniecznie podaj wzrost i wage Zmieniony przez - cyklon04 w dniu 2006-11-04 16:20:09
mam takie obciążenie jak podałeś na początku, powiem ci że jak na sztange są ok bo są wąskie ale i średnica całego talerza jest duża co przy 5kg nie jest jeszcze problemem, problem zaczyna się przy 10kg(takiego naleśnika założyć na sztangielkę. Ale przy sztandze to nie problem. Mają jeszcze jedną wade nie wiem czy to przez to że są takie cienkie [...]
plus jeszcze http://www.kalkulator.friko.pl kalkulator http://www.optymalni-centrum.com/tabele_btw.htm tabela kal. http://www.zdrowezycie.pl/Interaktywne/kalkulator/Asp/WszystkieProdukty.asp jeszcze jedna tabela
WPC powinno mieć skrót KAŁ. Oczywiście zaraz się odezwą jakie to jest ok i tanie i że nie mam racji. Białko dobre to np. firmy Optimum Nutrition albo InkoSpor.
Czesto przy dietach redukcyjnych i duzym obciazeniem fizycznym nastepuje spadek cisnienia/tetna. Przy tym waga leci w dół. Jdanak na dłuższa mete nie jest to zdrowe. Być moze za mało spozywasz sodu (soli) w diecie i ogólnie mało kal. Ale to już sam musisz odnalesc przyczyne analizujac te wszystkie czynniki..
O ktory nitrobolon Ci chodzi ? I czy II ? Poza tym, jak chcesz zrobic rzezbe ulooz diete z ujemnym bilansem kal, dorzuc rower po treningu, ewentualnie kawe/jakis spalacz TFB treca / dyma burn / kofeina / efedryna - do wyboru do koloru, zalezy jak ze zdrowiem. Kreatyna to nawet dobry wybor do cyklu redukcyjnego 5g/dzien pomoze trzymac miesnie, choc [...]