[...] wyselekcjonowany rodzaj białka, które teraz może posłużyć do produkcji skondensowanego preparatu białkowego. Kolejnym przykładem naszych rozważań są hydrolizaty białkowe, najczęściej występujące pod postacią tabletek, jako tzw aminokwasy. W tradycyjnym przemyśle spożywczym proces hydrolizy białek, czyli rozerwanie wiązań [...]
[...] http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/NitroProGen_i638_d380x380.jpg OPIS: NITROPROGEN to odżywka proteinowa, zawierająca w składzie najlepszej jakości koncentrat oraz hydrolizat białek serwatkowych, a także białka jaja oraz kazeinę. Wykazuje silne działanie zwiększające wydajność procesów anabolicznych. Stworzony został dla sportowców i [...]
[...] tylko składniki najwyższej jakości, między innymi koncentrat białka serwatkowego (80% bazy proteinowej), ultrafiltrowaną albuminę jaja kurzego (10% udziału bazy białkowej), hydrolizat białka serwatki oraz długołańcuchowe maltodekstryny. Dodatek wspomnianych wyżej aktywatorów metabolicznych czyni z niego produkt o uniwersalnych właściwościach [...]
[...] okresu regeneracji po wysiłku fizycznym, - obniżenie ryzyka uszkodzenia masy mięśniowej, - podwyższenie siły mięśni. VITALMAX AMINO BCAA 1000 Mega Caps to czysty hydrolizat aminokwasów. Jest to bardzo ważne, gdyż wielu producentów pod nazwą bcaa oferuje zwykły ekstrakt aminokwasów, nie poddany hydrolizie co znacznie zmniejsza [...]
http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/Whey_Shock_i31120_d380x380.jpg Opis - Mieszanina koncentratu i hydrolizatu - 5 rewelacyjnych smaków - Wzbogacony w kompleks enzymów Aminogen® - Wzrost beztłuszczowej masy ciała Whey Shock to wysokobiałkowy produkt przeznaczony do przygotowania pysznego shake`a uzupełniającego codzienną dietę w wysokiej [...]
[...] zmielonych płatkach owsianych stanowiących źródło białka i węglowodanów a także łączy w sobie unikalną mieszankę 4 białek o różnej charakterystyce: koncentrat, izolat i hydrolizat białka serwatkowego oraz hydrolizowana kazeina PeptoPro®. Płatki owsiane to znany aczkolwiek niedoceniany składnik codziennej diety, który na szczęście z dnia na [...]
[...] wyselekcjonowany rodzaj białka, które teraz może posłużyć do produkcji skondensowanego preparatu białkowego. Kolejnym przykładem naszych rozważań są hydrolizaty białkowe, najczęściej występujące pod postacią tabletek, jako tzw aminokwasy. W tradycyjnym przemyśle spożywczym proces hydrolizy białek, czyli rozerwanie wiązań [...]
[...] mięśni - szybsze regenerowanie się po wysiłku fizycznym - przeprowadzanie treningów z większą intensywnością PERFECT WHEY PROTEIN zawiera w składzie koncentrat, izolat oraz hydrolizat białek serwatkowych. Zróżnicowane tempo wchłaniania pozwala na efektywne przeciwdziałanie katabolizmowi niemal od chwili spożycia produktu, aż do kilku godzin. [...]
http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/RevitalHair_LICAPS%C2%AE_Kapsulki_z_Roztworem_i33274_d380x380.jpg Opis RevitalHair LICAPS®(kapsułki z roztworem) Ze względu na zawarte składniki suplement diety RevitalHair poprawia stan włosów i paznokci, wzmacnia oraz stymuluje ich wzrost oraz poprawia stan skóry. RevitalHair to jedyny preparat na rynku o tak [...]
[...] (IG) i tempem wchłaniania. Sports ONE Super Hard Gainer posiada wysoką wartość odżywczą, dzięki zawartości najlepszych rodzajów białek, tj.: koncentrat, izolat i hydrolizat białek serwatki, a także peptydy oraz wolne aminokwasy. Skutecznie wspomaga efektywność procesów anabolicznych i maksymalizuje proces syntezy białek mięśniowych. [...]
[...] najwyższej jakości czysty koncentrat białka serwatkowego, który charakteryzuje się wyjątkowo wysoką wartością biologicznej (BV=104), izolat białka serwatkowego (BV159!), i hydrolizat białka serwatkowego charakteryzujący się błyskawiczną absorpcją. Wzbogacony w aktywatory metaboliczne z lecytyny (cholinę i inozytol), wpływające na prawidłowy [...]
[...] po kontuzjach stawów i ściegien, po długim unieruchomieniu oraz osobom starszym. OLIMP KOLAGEN ACTIV zawiera łatwoprzyswajalne białka kolagenowe (częściowo w formie hydrolizatu) z żelatyny, bliźniaczo podobnych do tych budujących elementy tkanki łącznej ludzkiego ciała. Systematyczne stosowany wspomaga funkcjonowanie aparatu ruchu a [...]
[...] funkcjonowanie całego organizmu. Ekstrakty ze skrzypu polnego i pokrzywy zawierają kompleksy krzemowe wpływające na proces rogowacenia naskórka, wzrostu włosów i paznokci, hydrolizat białek kolagenowych poprawia natomiast elastyczność skóry i funkcjonowanie stawów. Aminokwasy takie jak zawarta w preparacie l-cystyna i l-metionina oraz cynk [...]
[...] mięśni - szybsze regenerowanie się po wysiłku fizycznym - przeprowadzanie treningów z większą intensywnością PERFECT WHEY PROTEIN zawiera w składzie koncentrat, izolat oraz hydrolizat białek serwatkowych. Zróżnicowane tempo wchłaniania pozwala na efektywne przeciwdziałanie katabolizmowi niemal od chwili spożycia produktu, aż do kilku godzin. [...]
[...] spożycia białek z pożywienia. AMINOMAX 6800 zawiera kompleks aminokwasów oraz mikropeptydów uzyskanych z najlepiej przyswajalnej i wartościowej formy białka - hydrolizatu izolatu serwatki, który dodatkowo został dodatkowo wzbogacony o aminokwasy rozgałęzione BCAA , Glutaminę, Taurynę, Tyrozynę oraz vit.B6 i vit.C . AMINOMAX 6800 [...]
[...] pomaga łagodzić dolegliwości bólowe. Ma postać sproszkowanego koncentratu, który należy rozpuścić w odpowiedniej ilości wody. VITALMAX Artrox drink zawiera w składzie: - hydrolizat kolagenu -stymuluje syntezę kolagenu w stawach i kościach, a także zapobiega rozwojowi osteoporozy. - glukozaminę- jest to substancja pochodzenia naturalnego. [...]
[...] potencjałem. Mam na myśli białka łososia północnoatlantyckiego. Co w tym takiego wyjątkowego? Zacznijmy od tego, że nie jest to typowy koncentrat czy izolat, a wysoki hydrolizat tych protein. (...) SPH REALNYM KONKURENTEM WPH Tak wysoki stopień hydrolizy (strawienia) białek łososia niesie ze sobą znacznie więcej korzyści niż tylko [...]
[...] Stworzony z myślą o każdym kliencie zawiera dwa najbardziej biodostępne źródła aminokwasów o różnym stopniu uwalniania w krwioobiegu. Enzymatycznie przetrawiony hydrolizat białka serwatkowego powoduje, że w ciągu 15 minut od użycia aminokwasy krążą w krwiobiegu, natomiast hydrolizat białka jaja wydłuża efekt powodując utrzymanie [...]