Ostatnio w sklepie widziałam Ramę Smaż jak szef kuchni Z mixem oleju i oliwy. Co sądzicie o tym produkcie? Można go używać do smażenia? Skład: oleje roślinne (rzepakowy (63,7%), całkowicie utwardzony rzepakowy (2%)), woda, oliwa z oliwek, sól (1,5%), emulgator , regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromaty, witaminy A i D, barwnik (karoteny)
Po prostu nie musisz jej stosować, jesli chodzi Ci o smak to mozesz dodawać różne aromaty, jeśli chodzi o uzupełnienie białka, to zalezy jaki to jest przepis.
Słodycze kuszą nie tylko swoim smakiem, ale też wyglądem. Będąc na diecie potrzeba wiele samodyscypliny, by umieć odmawiać sobie słodkości. Na szczęście żyjemy w czasach, gdzie tradycyjne słodycze znajdują swoje odpowiedniki w zdrowszej wersji.
[...] białka, są produktem bezglutenowym, dlatego z ich wspaniałego smaku korzystać mogą zarówno osoby, które nie tolerują glutenu, ale także diabetycy. Wafelki są bardzo kruche, aromatyczne, delikatne. Mogą być ciekawą przekąską, ale też dodatkiem do deserów typu lody czy galaretki. Ponadto stanowić mogą idealny poczęstunek dla gości. Całkiem dobra [...]
[...] wpływ na wzmocnienie układu immunologicznego. Uzyskany w ten sposób produkt utrzymuje pełną wartość biologiczną. Składniki: Koncentrat białka serwatkowego (z mleka), kakao3, aromaty, stabilizator (E451i), substancja zagęszczająca (karboksymetyloceluloza), regulator kwasowości (kwas cytrynowy)5,8,11,12, substancje słodzące (sukraloza, acesulfam [...]
[...] często jednym ze składników ciast. Dostępne na rynku galaretki w proszku, są zazwyczaj z dodatkiem żelatyny (najczęściej wieprzowej), ponadto znajdziemy w nich barwniki, aromaty i cukier. Natomiast galaretki słone są zazwyczaj z dodatkiem mięs lub ryb, ale też groszku, kukurydzy, marchewki i innych warzyw. Przygotowuje się ją na bazie wywaru [...]
Ciasteczka to kolejne dobrodziejstwo, którego zazwyczaj wystrzegamy się na diecie, bo przecież tuczą, mają zbyt dużo cukru, ale też tłuszczu. Dlatego najlepiej wrzucić je na nietykalną półkę „słodycze”. Ale czy aby na pewno nie ma takich słodkości, które mogłyby pojawić się w naszej codziennej diecie? Tak się składa, że jednak są. Poniżej [...]
[...] budyniu dostarczy 100 kcal, w tym: 2,9 g białka 1,7 g tłuszczu (w tym 1,0 g kwasów tłuszczowych nasyconych) 17 g węglowodanów (w tym 11 g cukrów) 0,24 g soli Plusy: bardzo aromatyczny smak, delikatny, lekka nutka jagody, w połączeniu ze świeżymi jagodami komponuje się idealnie. Budyń nie zawiera cukru, skład jest przejrzysty. Produkt jest [...]
[...] ogólnie jeśli chodzi o jedzenie, ale akurat sporo sosów zero które probówałem lądowało od razu w koszu i nie wiele tak na prawdę mi siadło. Swoją drogą... będę zamawiał aromaty z MyProtein, jak sosy od nich? Wziąłbym coś na spróbowanie. 12.10.2017r TRENING: 40 minut cardio na czczo Nogi + 15 minut cardio po treningu Siady [...]
[...] jako produkt rekreacyjny owszem, ale nie jako stały element diety i to po 100g. Taki majonez zawiera takie związki jak sól wapniowo-disodowa EDTA, regulatory kwasowości, aromaty, cukier etc. kiepski wybór. Stosunek kwasów tłuszczowych jest zachwiany, bazujesz na majonezie i jajkach. Produkty wpisuje przed obróbką termiczną - nie po. Warto [...]
Lody na redukcji kojarzą się raczej z cheat'em, ale kto powiedział, że nie można zjeść lodów po treningu, jeśli mają ciekawy skład? Osobiście nie znam nikogo, kto nie przepadałby za lodami, każdy ma swój ulubiony smak. Jedni lubią, gdy lody oblane są białą czekoladą, inni zaś gorzką, a jeszcze inni wolą lody oblane czekoladą z orzechami. Swoich [...]