[...] powodować uczucie mrowienia – jest to nieszkodliwy efekt uboczny. Składniki: woda, beta-alanina, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy i kwas L-askorbinowy, dwutlenek węgla, aromat, substancje konserwujące: sorbinian potasu i benzoesan sodu, barwniki: czerwień koszenilowa i żółcień pomarańczowa - mogą mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie [...]
[...] dodaje energii oraz świetnie wpływa na dobrą kondycję całego organizmu. Skład: Sproszkowane: młody jęczmień, spirulina, chlorella, zielona herbata matcha, naturalny aromat miętowy. SPOSÓB UŻYCIA Jako dodatek do potraw lub do bezpośredniego spożycia po wymieszaniu z wodą. Może zwierać śladowe ilości glutenu, soi, orzechów, sezamu oraz [...]
[...] ( z mleka), 8,6 %koncentrat białka serwatki (z mleka), stabilizator E414, regulator kasowości: kwas jabłkowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu dla smaków czekoladowych, aromat, substancja słodząca: sukraloza. ZALECANE PORCJOWANIE Od 1 do 2 porcji dziennie. Jedna porcja to 30g (1,5 miarki) produktu rozpuszczone w 300ml wody lub mleka. [...]
[...] dodatkowo wzmocniony jest L-glutaminą oraz opatentowanym enzymem Aminogenem. Produkt nie zawiera Aspartamu. Skład: ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego, naturalny aromat, L-glutamina, acesulfam-K, sukraloza, pepsyna, Aminogen. Zalecane dawkowanie Należy przyjmować od 1 do 3 porcji w ciągu dnia, w zależności od zapotrzebowania [...]
[...] mieszanka węglowodanów( 95% maltodekstryna, 5% skrobia), mieszanka białek ( 75% koncentrat białka serwatkowych, 25% izolat białek sojowych), glicyna-regulator kwasowości, aromat, mieszanina witamin, acesulfam K - substancja słodząca, sukraloza, brawniki. Wartości odżywcze mogą się różnić od siebie ze względu na smaki. Zalecane dawkowanie 1 [...]
[...] - płaska łyżeczka Słodzik - wg. uznania, ja dodaję 10-15 tabletek i jest tak słodko, jak lubię Białko serwatkowe - wg. uznania, osobiście nie stosuję (szkoda psuć naturalny aromat ciasta) Przygotowanie: Owoce kroimy w drobną kostkę, mieszamy z suchymi składnikami (tj. mąką i proszkiem do pieczenia, cynamonem). Jaja wbijamy do miseczki i [...]
[...] się wody ze słodzikiem na około 20 min.(aby kasza wchłonęła wodę). Po czym zostawiamy ją na jakieś 10 min. pod przykryciem. 5. Do kaszy dodajemy odżywkę(ewentualnie z aromatem- u mnie był whey o smaku masła orzechowego+ aromat arachidowy i odrobinka soli) i mieszamy/ blendujemy. Można dolać ewentualnie trochę wody/mleka, aby odżywka się [...]
[...] wsypujemy płatki owsiane (jesli wody jest za duzo, troszke odlać, jesli nie odlejemy tez sie nic nie stanie bo odparuje i wsiąknie w płatki. Wrzucamy słodziki oraz krople aromatu migdałowego, gotujemy na małym ogniu do momentu osiągniecia odpowiedniej konsystencji. Sciągamy z gazu, wrzucamy olej kokosowy i mieszamy az cały olej się rozpusci i [...]
[...] aminokwasu BCAA o silnym działaniu anabolicznym. Produkt jest lekkostrawny i odpowiedni dla początkujących. SKŁADNIKI: TrueWhey strawberry: koncentrat białka z serwatki, aromat (truskawka), barwnik (burak), substancja słodząca (sukraloza). ZALECANE PORCJOWANIE Wymieszać 25 g białka z 200 ml wody i wypić na czczo lub po treningu. Nie zaleca [...]
[...] -Mus jabłkowy(domowy lub kupny bez cukru): 200g -Olej: 2 łyżki -Jajko: 1-2 w temperaturze pokojowej -Ekstrakt vaniliowy: 1 łyżeczka(bez tego też wyjdzie, ale daje wspaniały aromat). -Olej w spray'u. Opcjonalnie: -Orzechy włoskie, laskowe, migdały, rodzynki itp. itd. -Czekolada gorzka/mleczna(zależnie od preferencji) -Odżywka białkowa(nie [...]