[...] gram wheya, miksujemy aż uzyskamy jednolitą masę http://img836.imageshack.us/img836/3447/13427182.jpg 2.Wsypujemy zmielone migdały, wiórka, cynamon, proszek do pieczenia + aromat, startą marchew i miksujemy dotąd aż składniki się wymieszają . Można dodać troszkę słodziku jeśli uważamy że masa jest za mało słodka. [...]
[...] jest zdolność fermentacji różnych cukrów, w wyniku której powstaje kwas mlekowy i zwykle pewne ilości także innych składników, z których niektóre mają przyjemny orzechowy aromat. W mleku fermentują one laktozę, czyli cukier mlekowy, w materiale roślinnym zaś glukozę lub inne cukry. To właśnie dzięki tym bakteriom możemy ukwasić ogórki i [...]
[...] truskawkowy na zimno z borówkami i miętą składniki: twaróg półtłusty 200 g kefir 250 truskawki (według gustu, ale u mnie było ok. 300-400g) garstka świeżo zerwanej mięty aromat waniliowy odżywka białkowa wpc słodzona stawią o dowolnym smaku ok. 40g 4 łyżeczki żelatyny borówki ok. 100 g Twaróg zalać kefirem, dodać truskawki, miętę, aromat [...]
[...] to wspaniałe danie fusion, które udało mi się ugotować ostatnio na obiad. Nidy nie przypuszczałbym, że sezam stworzy tutaj z pomidorem tak genialną parę! :) Jego orzechowy aromat i słodycz pomidorów, to połączenie wprost PRZEPYSZNE. Do tego soczysta pierś kurczaka przyprawiona po chińsku, z chrupiącym porem, brokułami i papryką oraz tagliatelle [...]
[...] była w niewielkich ilościach, w trudno dostępnych grotach. Lecznicze właściwości Naukowcy twierdzą, że Pu-Erh zyskuje swoje lecznicze właściwości i niepowtarzalny aromat dzięki procesowi fermentacji. Jej zdrowotne działanie jest tym skuteczniejsze, im dłużej pozwala jej się dojrzewać w odpowiednich warunkach. To różni ją od pozostałych [...]
[...] Tran Norweski GAL Olej z wątroby dorsza Witaminy A, D i E oraz kwasy Omega-3 250 ml Skład: olej z wątroby dorsza, aromat cytrynowy, witamina E Zawartość składników: na zalecaną dzienną porcję produktu (2,5 ml) Kwasy tłuszczowe nasycone 0,536 g Kwasy tłuszczowe [...]
[...] pieczenia. Olej lniany zawiera dużo wielonienasyconych kwasów tłuszczowych, kwasu linolowego oraz witaminy E. Olej palmowy charakteryzuje się pomarańczową barwą i swoistym aromatem. Prawie 100% oleju palmowego stanowi tłuszcz. Zawiera kwasy nasycone (!) oraz witaminę E. Olej rzepakowy jest bogaty w tłuszcze jednonienasycone. Wykorzystywany do [...]
[...] klarowny. Mam preparat o smaku „lemon", tak więc otwierając puszkę spodziewałem się po prostu chemicznej cytryny. Pierwsze wrażenie po otwarciu również na to wskazywało, ale aromat teraz wydaje mi się całkiem przyjemny i chodzi za mną czasem ciągu dnia. Jeśli chodzi o smak, to muszę przyznać, że z trzech suplementów które otrzymałem na test, [...]
[...] wiele wieków, nie wiadomo właściwie, jak dokładnie przebiega proces jej produkcji. Naukowcy twierdzą, że czerwona Pu-Erh zyskuje swoje lecznicze właściwości i niepowtarzalny aromat dzięki procesowi fermentacji. Jej zdrowotne działanie jest tym skuteczniejsze, im dłużej pozwala jej się dojrzewać w odpowiednich. Różni ją to od pozostałych herbat, [...]