[...] laktoferyną, laktoperoksydazą, protease peptons; dalej zawiera maltodekstrynę, gumę guarową i ksantanową, L-glutaminę, lecytynę sojową, naturalny i identyczny z naturalnym aromat i barwnik (przysmak: czekolada - ekstrakt z kakao), aspartam i acesulfam K. Zalecany sposób dawkowania: 20 - 40g preparatu na dawkę, 1 - 3 razy dziennie jako [...]
[...] antyoksydacyjne. Składniki: Witamina C (kwas L-askorbinowy, L-askorbinian wapnia), chlorowodorek L-lizyny, maltodekstryna, glukonian cynku, bioflawonoidy cytrusowe, aromat, kwercetyna, substancja słodząca (sukraloza), barwnik (E104). E104 – może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci. ZALECANE PORCJOWANIE Zmieszać 3 [...]
[...] 10 g po treningu. W dni nietreningowe: jedna porcja 10 g na ok. 30 min. przed posiłkiem. Skład: L-glutamina, tauryna, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy i cytrynian sodu, aromat, substancje słodzące: E950 i E955, barwniki: E104 (smak cytrynowy i pomarańczowy), E110 (smak grapefruitowy i pomarańczowy), E124 (smak grapefruitowy). Środek może [...]
[...] 10 g po treningu. W dni nietreningowe: jedna porcja 10 g na ok. 30 min. przed posiłkiem. Skład: L-glutamina, tauryna, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy i cytrynian sodu, aromat, substancje słodzące: E950 i E955, barwniki: E104 (smak cytrynowy i pomarańczowy), E110 (smak grapefruitowy i pomarańczowy), E124 (smak grapefruitowy). Środek może [...]
[...] krwi. Aminokwas ten wspomaga regenerację tkanek i włókien mięśniowych. Składniki: l-leucyna, l-izoleucyna, l-walina (zawierają soję), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, substancja słodząca: sukraloza. ZALECANE PORCJOWANIE Stosuj 1 do 2 porcji dziennie. Jedna porcja to 10g produktu (1 miarka) rozpuszczone w 250ml wody lub soku. W dni [...]
[...] Prymat),goździki, imbir, przyprawa do piernika (ilosci wszystkiego wedle upodobań kulinarnych) * 15g kakao naturalnego, gorzkiego * 10g kawy rozpuszczalnej * kilka kropli aromatu do pieczenia Libella o smaku migdałowym * proszek do pieczenia lub soda oczyszczona (zalezy, co kto posiada na stanie), co by ciacho nam wyrosło. Ja dałam 5g sody [...]
[...] albumina jaja kurzego w proszku, żółtko jaja kurzego w proszku, liofilizowane kawałki owoców2,3,4,5, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), proszek do pieczenia, aromat, cynamon2, sól, substancja słodząca (sukraloza). Wartości odżywcze i waga mogą się różnić od siebie ze względu na smaki. Zalecane dawkowanie Wsypać do salaterki 3 [...]
[...] krwi. Aminokwas ten wspomaga regenerację tkanek i włókien mięśniowych. Składniki: l-leucyna, l-izoleucyna, l-walina (zawierają soję), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, substancja słodząca: sukraloza. ZALECANE PORCJOWANIE Stosuj 1 do 2 porcji dziennie. Jedna porcja to 10g produktu (1 miarka) rozpuszczone w 250ml wody lub soku. W dni [...]
[...] na porcję; w tym okresie proponujemy połączyć z preparatem wysokobiałkowym np. Whey Protein Complex 100% w ilości (ok. 20-50g) SKŁADNIKI Dekstroza, tauryna, tlenek magnezu aromat, kwas jabłkowy- regulator kwasowości, barwniki: E 110 (dla smaku pomarańczowego), E142 (dla smaku jabłkowego), E104 (dla smaku cytrynowego) *%ZDS- procent realizacji [...]
[...] się znakomitą rozpuszczalnością i przyjemną konsystencją. SKŁAD: maltodekstryna, dekstroza, ultrafiltrowany koncentrat białka serwatki CFM, suszony mleczny mix, aromat w zależności od smaku: waniliowy dla smaku waniliowego, czekoladowy dla smaku czekoladowego, bananowy dla smaku bananowego, orzechowy dla smaku orzechowego, [...]
[...] tworząc aminy. Karmelizacja ma miejsce w temp. Powyżej 150°C, podczas której powstają „pachnące trucizny" - maltal, furfural, furanon, chrymetylofurfural (bezwodniki). Za aromat pieczeniowy odpowiada kolejny ciekawie brzmiący związek dimetylopirazyna. Reakcje Maillarda prowadzą do powstania zabrązowionej, smakowitej skórki, poprawiają [...]
[...] Jeżyny to cała rodzina roślin, do której należą między innymi maliny. Jeżyny nierzadko można spotkać rosnące dziko, ale zanim będziemy się delektować ich kwaskowatym, aromatycznym posmakiem – warto poznać, jakie właściwości i jakie może być ich zastosowanie. Są bardzo dobrym źródłem m.in. witaminy C. Dzięki temu dobrze wpływają nie tylko [...]
[...] drugi, bądź trzeci posiłek. 3.OMLET NR 3- SUPER NA OSTATNI POSIŁEK -30g proteiny naturalnej - cynamon -2 białka jaj -otreby pszenne -siemię lniane -mozna dodać 3 kropelki aromatu do ciast, np. kokosowego Sposób przyrządzenia: -w szklance w małej ilości ciepłej wody rozpuszczam 2-3 słodziki -w osobnym pojemniku (ja robie to w szejkerze) wsypuję [...]