[...] - płaska łyżeczka Słodzik - wg. uznania, ja dodaję 10-15 tabletek i jest tak słodko, jak lubię Białko serwatkowe - wg. uznania, osobiście nie stosuję (szkoda psuć naturalny aromat ciasta) Przygotowanie: Owoce kroimy w drobną kostkę, mieszamy z suchymi składnikami (tj. mąką i proszkiem do pieczenia, cynamonem). Jaja wbijamy do miseczki i [...]
[...] mieszanka węglowodanów( 95% maltodekstryna, 5% skrobia), mieszanka białek ( 75% koncentrat białka serwatkowych, 25% izolat białek sojowych), glicyna-regulator kwasowości, aromat, mieszanina witamin, acesulfam K - substancja słodząca, sukraloza, brawniki. Wartości odżywcze mogą się różnić od siebie ze względu na smaki. Zalecane dawkowanie 1 [...]
[...] dodatkowo wzmocniony jest L-glutaminą oraz opatentowanym enzymem Aminogenem. Produkt nie zawiera Aspartamu. Skład: ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego, naturalny aromat, L-glutamina, acesulfam-K, sukraloza, pepsyna, Aminogen. Zalecane dawkowanie Należy przyjmować od 1 do 3 porcji w ciągu dnia, w zależności od zapotrzebowania [...]
[...] ( z mleka), 8,6 %koncentrat białka serwatki (z mleka), stabilizator E414, regulator kasowości: kwas jabłkowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu dla smaków czekoladowych, aromat, substancja słodząca: sukraloza. ZALECANE PORCJOWANIE Od 1 do 2 porcji dziennie. Jedna porcja to 30g (1,5 miarki) produktu rozpuszczone w 300ml wody lub mleka. [...]
[...] dodaje energii oraz świetnie wpływa na dobrą kondycję całego organizmu. Skład: Sproszkowane: młody jęczmień, spirulina, chlorella, zielona herbata matcha, naturalny aromat miętowy. SPOSÓB UŻYCIA Jako dodatek do potraw lub do bezpośredniego spożycia po wymieszaniu z wodą. Może zwierać śladowe ilości glutenu, soi, orzechów, sezamu oraz [...]
[...] powodować uczucie mrowienia – jest to nieszkodliwy efekt uboczny. Składniki: woda, beta-alanina, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy i kwas L-askorbinowy, dwutlenek węgla, aromat, substancje konserwujące: sorbinian potasu i benzoesan sodu, barwniki: czerwień koszenilowa i żółcień pomarańczowa - mogą mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie [...]
[...] ( z mleka), 8,6 %koncentrat białka serwatki (z mleka), stabilizator E414, regulator kasowości: kwas jabłkowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu dla smaków czekoladowych, aromat, substancja słodząca: sukraloza. Zalecane dawkowanie Od 1 do 2 porcji dziennie. Jedna porcja to 30g (1,5 miarki) produktu rozpuszczone w 300ml wody lub mleka. [...]
[...] Składniki: 90% l-glutamina, 10% tauryna.* dla wersji bez smakowej Składniki: 80% l-glutamina, 10% tauryna, stabilizator E414, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, aromat, substancja słodząca: sukraloza. ZALECANE PORCJOWANIE Dwie porcje dziennie. Jedna porcja to 5 g produktu rozpuszczone w 300ml wody lub soku. Jedna porcja rano na [...]
[...] 1 serek homogenizowany naturalny (u mnie 0% tłuszczu) 1 całe jajo 100g białek jaj 20g kaszy mannej lub skrobi ziemniaczanej 100g wafli ryżowych 10g żelatyna słodzik aromat wykonanie: Twaróg blendujemy na gładką masę, wkładamy do garnka i podgrzewamy na małym ogniu. Dodajemy do niego jedno żółtko. Białka ubijamy na sztywną pianę. [...]
[...] jest głównym składnikiem tkanki łącznej, służy do budowy naczyń krwionośnych, tkanki kostnej, chrzęstnej i skóry. 4) Jest to produkt, który zawiera tylko naturalny smak i aromat uzyskany z proszków owocowych, które pozyskane są w specjalnym procesie produkcyjnym metodą suszenia produktów płynnych, przy maksymalnym zachowaniu ich wartości [...]
[...] , olej roślinny (wysoko oleinowy olej słonecznikowy) 16,5%, substancje słodzące (izomalt i maltitol), substancje spulchniające (wodorowęglan sodu i wodorowęglan amonu), sól, aromaty tak wiec jak widac sklad prosty jak konstrukcja cepa (pomijajac kawalki czeko w ciastkach), nawet stosunek maki do tluszczu jest mniejszy, niz 2:1. wiec jak oni to [...]
[...] Żelatynę wsypujemy do naczynia i zalewamy około 4 łyżkami wrzącej wody. Rozpuszczoną żelatynę dodajemy do twarożku i jogurtu, dokładnie mieszamy, dodajemy słodzik i kropelkę aromatu waniliowego. - Wystudzony placek kroimy na pół. Gdy masa zacznie tężeć wykładamy ją równo na jedną część ciasta czekoladowego i przykrywamy drugą częścią ciasta. [...]
[...] właśnie jest wyśmienity Sugar Free Pudding. Składniki: modyfikowana skrobia kukurydziana, kakao w proszku odtłuszczone, mleko w proszku pełne, mleko w proszku odtłuszczone, aromaty, naturalny aromat, substancje słodzące: sukraloza, glikozydy stewiolowe. SPOSÓB UŻYCIA Sposób przygotowania: Do 175 ml gorącej wody przy ciągłym, energicznym [...]
[...] przyczynia się do utrzymania i rozwoju masy mięśniowej, i zdrowych kości. Skład: "Smak bananowy": Mieszanka proteinowa (Koncentrat białek serwatki z izolatem), Dekstroza, aromat (bananowy), substancja zagęszczająca (Guma ksantanowa), substancje słodzące (Acesulfam K, Sukraloza). Zalecane dawkowanie Należy rozpuścić 1 porcję (ok 26g) w 300 ml [...]