Witajcie moze ten teamt wyda wam sie glupi ale chce sie dowiedziec czy znacie jakis trening domowy?? chodzi o to ze cwicze boks codzinie(amatorsko od niedawna) ale to dla mnie zamalo chcialbym w domu robic jakies cwiczenia ktore by sprawily zebym stal sie szybszy wytrzymalszy i gientkiejszy:) terez testuje taki trening ktory zajmuje okolo 20 min i polega on na tym ze robie tyle pompek ile sie da jak juz nie mam sily to robie walke z ciemniem okolo 3 min i znow pompki bez przerwy bo dla pompek odpoczynek to walka z cieniem i na odwort i tak pare rund, ale potrzebuje cos jeszcze jakies propozycje? i moze to jest glupie co robie? nie znam sie dobrze na sportach walki wiec prosze o pomoc. dziekuje z gory, a i jeszcze dodatkowo troche cwiczylem teakwnondo i kickbox wiec trening na nogi tez by mi sie przydal:) dziekuje ;d.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Trening w ten sam dzeń co Trening w Klubie ?? Dylemat
- Solidny trening (rozgrzewka, trening, rozciaganie) cz.1
- Solidny trening (rozgrzewka, trening, rozciaganie) cz.2
- Trening bokserski! Tu wpisz swój trening do poprawy.
- Mike Tyson-trening-Dariusz Michalczewski trening
- trening na siłowni i trening krav maga
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
"gientkiejszy"
Poczytaj podwieszone posty. Tam znajdziesz odpowiedz
Poczytaj podwieszone posty. Tam znajdziesz odpowiedz

"Bicepsy to możesz sobie wyrobić na siłowni,ale jaja się ma albo nie" JLB
...
Po co 2 takie same tematy zakładasz
btw http://sus.univ.szczecin.pl/~maciejs//jaktrenowac.html#7
Rozdział 7 tam poczytaj
btw http://sus.univ.szczecin.pl/~maciejs//jaktrenowac.html#7
Rozdział 7 tam poczytaj

...
trening wg mnie niezbyt dobry bo jak chcesz po intensywnym pompkowaniu robic walke z cieniem??technika i uderzanie powinno byc przed treningiem na miesnie
najslabsze psy najglosniej szczekaja
...
No ale sporoboj tak wytrzymac 10 min :) mi sie podoba bo wydaje mi sie ze jestem bardziej wytrzymaly silniejszy i szybszy ale to moga byc pozory:) jezeli okaze sie ze jestem w bledzie to zmienie ale to taki trening jak sie nudze cwicze 6 min i padam :D zeby sie nie nudzic;d
...
No ten trening jest taki:) bo to sa lekkie pompki i walka z cieniem czy sie myle??
Lekki trening siłowy + sporty walki (np. technika),
Lekki trening siłowy + sporty walki (np. technika),
...
Ja rowniez trenuje muay thai i moj kolega z klubu byl ochroniazem i z tego co mi opowiadal to treningi mu sie przydaly (wyrzucili go z pracy bo pobil zabardzo jednego kolesia:D:D ). Ten moj kolega wcale nie jest napakowany i mowil ze muay thai jest dobre dlatego ze posluguje sie technikami przede wszystkim najlatwiejszymi do wykonania i najbardziej skutecznymi (nie ma raczej ciosow po obrocie czy jakisch ''latanych, czary mary'' ). Bo przeciez jak wyjdziesz na ulice to nie bedziesz goscia chcial walnac po obrocie, tylko jak najszybciej rozwalic... Noi muay thai sie do tego nadaje... (moim zdaniem). Ciosy z lokci i kolan sa bardzo mocne (niewiele stylow walki tak uzywa lokci i kolan). A poza tym kazdy rodzaj treningow SW przynajmniej wzmocni twoja sile ciosu czy kopniecia i zawsze to jest jakies male doswiadczenie...
''Idz w gore jak po schodach lecz uwazaj zebys sie nie podknal''
...
Kurde wyslalem tekst nie do tego tematu co trzeba <hahaha> sorka za to ale to nie mialo byc do tego tematu tutaj:P:P:P
''Idz w gore jak po schodach lecz uwazaj zebys sie nie podknal''
...
Edytuj posty lupka nad wypowiedzia

"Bicepsy to możesz sobie wyrobić na siłowni,ale jaja się ma albo nie" JLB
...
drago a wiesz wogole po co sie kopie po obrocie albo jak ty to nazywasz po co jest np czary mary kop na gebe z wyskoku?
Nokaut to jest...po prostu jesteś w innym świecie. Jest miękko, cicho.
Potem dochodzisz do siebie i dalej jest fajnie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz