Witam na początek coś o sobie mam 17 lat 182 cm wzrostu i 62 kg wagi:) od miesiąca spinam mięśnie brzucha na różne sposoby około 150 -200 powtórzeń dziennnie ale wogóle nie zaczyna mi się robić "sześciopak" moje pytanie jest wiec czy może robie za mało powtórzeń ? albo czy musze zacząś stosować jakąś diete ? jeśli tak to w co musi być bogata? może jakąś dietke na mase tylko że chciał bym to przerobić na mase mięsniową a nie żeby zrobił mi się brzuszek :P prosze o jakieś rady pozdrawiam Sawik
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
poszukaj sobie trening ABSII i ćwicz tak jak tam jest napisane a nie spinam mięśnie brzucha na różne sposoby około 150 -200 powtórzeń dziennnie
a co do diety to jest ona najważniejsza, zajrzyj do działu odżywianie tam już ci pomogą
a co do diety to jest ona najważniejsza, zajrzyj do działu odżywianie tam już ci pomogą
hmmmm
...
Napisał(a)
za dużo razy robisz powtórzeń :P
nie mam linku ale poszukaj postu szczuplina na temat brzucha ciekawe rzeczy i treningi tam są
nie mam linku ale poszukaj postu szczuplina na temat brzucha ciekawe rzeczy i treningi tam są
!!!CO CIE NIE ZABIJE TO CIE WZMOCNI!!
!!MASZERUJ ALBO GIŃ!!
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Pomogłem, wyraź swoją wdzięczność za mój poświęcony czas
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!