Witam mam 19 lat staz ponad 1 rok 182cm wzrostu i 75 kg.Jak zaczynalem swoja przygode to cwiczylem treningiem dzielonym przykładowo pon.klata i tric sr.plecy bic pt.barki nogi pozniej cwiczylem fbw. I teraz nie wiem czym cwiczyc czy takim jak na poczatku czy dalej fbw doradzcie cos jaki trening na was dziala. dieta jest pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
hmmm
Ja Ci polecam FBW, ale nie taki lajtowy trening, bo to bez sensu. Jedziesz ostro odrazu, ale systematycznie
Miesnie beda twarde, i z czasem bedzie dochodzic sila & masa
Na mnie o wiele lepiej dziala fbw, wytrzymalosc wzrosla mi dosc ostro i tego sie trzymam aby robic fbw, po skonczonym bede chcial zrobic przerwe 2 tyg, i jechac fbw, ale innym planem zaczynajac od nog.
pozdro
Zmieniony przez - skull09 w dniu 2008-04-07 10:13:47
Ja Ci polecam FBW, ale nie taki lajtowy trening, bo to bez sensu. Jedziesz ostro odrazu, ale systematycznie
Miesnie beda twarde, i z czasem bedzie dochodzic sila & masa
Na mnie o wiele lepiej dziala fbw, wytrzymalosc wzrosla mi dosc ostro i tego sie trzymam aby robic fbw, po skonczonym bede chcial zrobic przerwe 2 tyg, i jechac fbw, ale innym planem zaczynajac od nog.
pozdro
Zmieniony przez - skull09 w dniu 2008-04-07 10:13:47
Traw meksykańskich garść... przyprawiła mnie o lot bez tchu
O stan na podobieństwo snów...
...
Napisał(a)
Hmmm masz kilka opcji:
FBW 5x5 (cięzka wersja Full Body)
System MASS (www.trener24.pl)
Split podwójnie dzielony.
FBW 5x5 (cięzka wersja Full Body)
System MASS (www.trener24.pl)
Split podwójnie dzielony.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!