"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
ale nie napisałeś czy mięso wychodzi suche , soczyste , czy coś pomiędzy :] i ile np trzeba grillować np. 250g porcję piersi ??
rozbitą młotkiem bądz całą wrzuconą na to cudo ?
chodzilo mu o wolowinke pewnie ze przed obrobka 250
...:::Every Dream Has A Beginning:::...
"Musicie od siebie wymagać, nawet gdyby inni od Was nie wymagali" Jan Paweł II 1983 r.
potem na trening
a teraz mam talent
Mieso wychodzi suche
jesli:
wrzuci sie nie marynowane
proste ze sklepu
przyprawy minimalne
to nie dosc ze smakuje jak papier - 0 smaku
to na dodatek albo twrade - jak za dlugo sie griluje
albo suche
Ale jesli marunuje sie
napisales mi wczesniej przepis
choc nie zrobilem tak jak napisales
to jednak miecho lezalo od czwartku w lodowce w marynacie
to dzis bylo przepyszne!!
Ale trzeba wychaczyc samemu moment w ktorym mieso jest dobre
kazdy ma inny gust i inne kubki smakowe
ale moge powiedziec ze od 5-10min max
Losos max 6-8min
najlpeszy jest z grila
Wolowina zdeka dluzej
wiadomo
wczoraj 1-wszy raz robilem z grila wiec okolo 12-15min lezal
ale jak to wolowina lekko przytwardawa wyszla
zato losoc/piers z kuraka - tyl;ko z grila
Zero motki,zero przewracania,zero sprzatania potem
szybko ,latwo i przyjem,nie
cena grila gdzies 200pln max mysle
I ja nic n ie tluke mlotkiem
poprostu kroje na male kawalki
tak jak widac na fotkach
z reszta nie polecalbym 'tluczenia mlotkiem' bo wtedy juz naprwde by wyszedl papier
Druga sprawa - to nie wiem czy kazdy grill
ale moj nie ma regulacji temperatury
ani low/high
ani zadenj skali
poprostu wlaczam a za 30sek jest juz max
ile fabryka dala
wiec przez ten czas kiedy sie griluje
czesto wlaczam na kilkascie sekund
i wylaczam na kilkanascie/kilkadziesiat sekund
jakbym tego nie robil - wyszedl by pewnie kamien - lub srodek by byl surowy pewnie
ale moze to wina mojegop grila bo kupilem w jakims promo - wiec jest taka opcja ze wada fabryczna
tak jak mowie - kazdy musi sobie obrac wlasna metode grilowania i czas jaki bedzie grilowam kazdy rodzaj miesa - ale zalezne od rodzaju miecha waha sie od 5 do 15minut
Molu86 wiem wiem
ostatnio cos za powoli mysle
a na pewno z opoznieniem
"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
"Musicie od siebie wymagać, nawet gdyby inni od Was nie wymagali" Jan Paweł II 1983 r.
200g piersi
60g ryz
warzywa
sos
Potem porcja witaminek & mineralow:
Na kolacje wolowinka:
250g
...z grila:
po ~15minutach:
Caly posilek:
..wszystko zapite cola ziro:
ktorej ostatnio wypijam sporo
Posmakowala mi.
Potem jeszcze ~100g bialka z jajka
Ale - moj blad - wczesniej najadlem sie winogrona
ciezko mi cos wchodzil wczesniej
ale teraz mam pewnosc.
Zmieniony przez - solaros w dniu 2009-11-01 01:35:12
"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
powiedz jakie mieso kupujesz...... tzn nazwa dokladnie beefa jestem w irlandii......wolowine jem z takiego samego grilla i zawsze jest sucha lipna i wogle ale jem bo daje mi duzo energii.....
po\zdro
Bo zycie to nie bajka nie głaszcze sie po jajkach.
....prawdziwy facet nie je miodu......prawdziwy facet źuje pszczoły....
http://www.sfd.pl/Czas_się_pokazać!Gumis_=_Carire,_nowe_foty_str._22-t400028-s23.html Forma 2009!
http://www.sfd.pl/temat281429/ Badell wejdz...
http://www.sfd.pl/Kulturysci_poza_sezonem...-t282435.html Kulturyści Poza Sezonem!
nowy cykl - pyt
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- ...
- 51