"Abs of a skinny guy is like a fat girl with big boobs... it dosent count."
...
Napisał(a)
Ja ostatnio robilam kostlety z "bloku z dorsza", pani w rybnym powiedzial ze jak na kotlety to to najlepsze takie kawalki filetow,zamrozone w kostke, w dodatku o polowie tansze niz zwykly filet.Pzdr.
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
Ja sobie dorsza panieruje w mace, jajku oraz z jednej strony w maku a z drugiej w płatkach migdałowych. Po usmażeniu zarabiscie smakuje heh
No risk no fun ... ;)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Dodałym jako urozmaicenie na talerzu szpinak podsmazony na masełku z czosnkiem .....Jadłem w tym roku solę smazoną ze szpinakiem j/w ...pychota do tego kilka listków bazylii....
...
Napisał(a)
Ja zmieszałam ze szpinakiem Wyszły zielone rybne kotlety ;)
Zmieniony przez - 4nn w dniu 2009-10-01 23:51:13
Zmieniony przez - 4nn w dniu 2009-10-01 23:51:13
"Don't let go, Never give up,
It's such a wonderful life"
...
Napisał(a)
Przepis stestowany! :) Użyłem mrożonych filetów z mintaja. Mięso zmieliłem z cebula w maszynce. Kotlety w smaku super, na szczęście w dosmażyły się w środku. Jako przyprawy dodałem tylko pieprzu. Na pewno jeszcze spróbuję kiedyś :)
...
Napisał(a)
tilapia tez daje rade
zawsze jak miksuje w blenderze to musze dodac troche jagurtu zeby konsystencja byla bardziej rzadka bo blender nie zmieli za dobrze
zawsze jak miksuje w blenderze to musze dodac troche jagurtu zeby konsystencja byla bardziej rzadka bo blender nie zmieli za dobrze
...
Napisał(a)
_Richard_ - u mnie na odwrót, mieso w maszynce do mielenia było za miękkie i cofało
Jakiego blendera używasz?
Po tym co przeczytałem wyżej to pangi nie tknę.
Zmieniony przez - teque w dniu 2009-10-19 22:38:24
Jakiego blendera używasz?
Po tym co przeczytałem wyżej to pangi nie tknę.
Zmieniony przez - teque w dniu 2009-10-19 22:38:24
...
Napisał(a)
Zanim zadam pytanie chcialbym Was uswiadomic ze jestem gastronomicznym laikiem. To jajko ktore wpisales w skladnikach ma sluzyc nam w panierowaniu tak? :)
Polecane artykuły