Jest liderem w tym dzialeSzacuny
464
Napisanych postów
9051
Wiek
36 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
91259
migdałów nie zmieliłem tylko dałem całe bo lubie sobie troche pochrupać za to dałem więcej odżywki bialkowej myslac ze ciasto nie powinno być lejące. Myliłem się i wyszło troche suche, ale bardzo dobre. Nastepnym razem dam tylko jedną porcję białka i dodam banany albo coś
Szacuny
15
Napisanych postów
566
Wiek
33 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4434
Około 14/16/30 //100gr Ale to raczej ciężko jest określić bo każdy robi inaczej jeden zrobi Ci super zdrowy , a inny nie za bardzo .Dodatkowo łączac cukry proste z tłuszczami wielonasyconymi więc wiesz za dużo niewiadomych ;)
Wrzucajcie fotki jak wam wychodzi , mój ostatnio wyszedł mega wilgotny , aż za bardzo . Pewnie za dużo dałem białek z jaj .
Szacuny
0
Napisanych postów
500
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4871
b-50 jakiego słodzika żeś użył? Na bazie aspartamu, bo nie używałem wcześniej słodzika do wypieków a niby aspartam powyżej 120 stopni traci swoje właściwiosci i psuje ciacho