SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

CIASTO KOKOSOWE LOW CARB

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 84837

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 71 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 925
BOSKIE BOSKIE BOSKIE!! bardzo smaczne

"Go hard.. or go home..!"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 46 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 965
ku*wa robie! :D sog !

"Nie ma rzeczy niemożliwych.
Pańskie życzenie jest tylko drogie."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 68 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 2833
smacznie to wygląda :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 469 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 10161







Bez cukru, bez słodzika, rodzynki dodają trochę słodkości, ale jednak słodzik by się przydał.
Lepiej smakuje jak przejdzie przez noc, więc polecam poczekać trochę czasu zanim się zje :) Sog.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 19512 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 126277
Zgadzam sie z Piotrkiem najelpiej jak wystygnie dac do lodowki i przez noc , i na nastepny dzien jest kozak

.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 252 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 4133
za 5 min wyjmuje z piekarnika xD
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 566 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 4434


Miałem wstawić fote już dawno , ale zapomniałem hehe
Ogólnie robię to ciasto co niedzielę i zawsze inaczej . Pomysł na nie jest 1 klasa .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Wiek 37 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 138


mi jakiś suchy wyszedł. Wiórkowato trocinowaty..

Siła jest Bogiem, trening nałogiem. Masa podstawą, rzeźba zabawą.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 159 Napisanych postów 2977 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 68706
niezly ci wyszedl
pzdr

"No explanation needed.. 2018 will be nothing but HUGE .."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Super sprawa zmieniłem troche skład i mi również wyszło super :D
Swoje zrobiłem tak:

740GRAM =
WW:94
B:120
T:104
KCAL:1800

50ml soi
240g jaj całych
200g twarogu pół-tustego
100g owsianych
100g wiórków
50g białka czeko-cream z dymatiza gourmet

razem G: 740

na 100g:
W: 13
B: 16
T: 14
KCAL:240
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

!!! WITAMY - PRZECZYTAJ! ZANIM ZAŁOŻYSZ TEMAT !!!

Następny temat

Spaghetti Bolonese bodybuilding version

WHEY premium