Składniki:

Sposób przygotowania:

  1. Jajka i banany zblendować.
  2. Dodać odżywkę białkową, mąki, kakao i proszek do pieczenia - zmiksować na gładką masę.
  3. Cukinię zetrzeć na tarce, odstawić na ok. 15 minut i następnie odcisnąć wodę.
  4. Dodać do ciasta i wymieszać.
  5. Przełożyć do tortownicy wysmarowanej olejem kokosowym.
  6. Na wierzch ułożyć śliwki pokrojone w łódki.
  7. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 170 stopni i piec ok. 35minut.

Wartości odżywcze:

Białko: 64g Tłuszcz: 28g Węglowodany: 140g 1068kcal

Zawarte treści mają charakter wyłącznie edukacyjny i informacyjny. Starannie dbamy o ich merytoryczną poprawność. Niemniej jednak, nie mają one na celu zastępować indywidualnej porady u specjalisty, dostosowanej do konkretnej sytuacji czytelnika.
Komentarze (0)