SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

CIASTO KOKOSOWE LOW CARB

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 84846

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 464 Napisanych postów 9051 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 91259


migdałów nie zmieliłem tylko dałem całe bo lubie sobie troche pochrupać za to dałem więcej odżywki bialkowej myslac ze ciasto nie powinno być lejące. Myliłem się i wyszło troche suche, ale bardzo dobre. Nastepnym razem dam tylko jedną porcję białka i dodam banany albo coś

Pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 500 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 4871
z ciekawosci ;D orientuje się ktoś jakie btw ma zwykły tradycyjny sernik?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 566 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 4434
Około 14/16/30 //100gr Ale to raczej ciężko jest określić bo każdy robi inaczej jeden zrobi Ci super zdrowy , a inny nie za bardzo .Dodatkowo łączac cukry proste z tłuszczami wielonasyconymi więc wiesz za dużo niewiadomych ;)

Wrzucajcie fotki jak wam wychodzi , mój ostatnio wyszedł mega wilgotny , aż za bardzo . Pewnie za dużo dałem białek z jaj .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 464 Napisanych postów 9051 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 91259
raczej nie bo białka własnie powodują że to się sklei w całość.
...
Napisał(a)
Usunięty przez Skalar. za pkt 1 regulaminu
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 40 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 76
...
Napisał(a)
Usunięty przez Skalar. za pkt 1 regulaminu
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 6 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 15
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 507 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 16771
A mozna by tak szamac sama mase bez wypiekania?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 430 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
a czy dobrze jest jadać surowe jaja ? odpowiedz sobie sam

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 507 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 16771
Moze i nie ale...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 500 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 4871
b-50 jakiego słodzika żeś użył? Na bazie aspartamu, bo nie używałem wcześniej słodzika do wypieków a niby aspartam powyżej 120 stopni traci swoje właściwiosci i psuje ciacho
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

!!! WITAMY - PRZECZYTAJ! ZANIM ZAŁOŻYSZ TEMAT !!!

Następny temat

Spaghetti Bolonese bodybuilding version

WHEY premium