...
Napisał(a)
a robil ktos bez namaczania owsianych??tylko odrazu do jajek i na patelnie??
...
Napisał(a)
ja cały czas robie bez namaczania ani raz nie namaczałem i jest ok bardzo mi smakuje
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
nie ale pewnie będą puszyste spróbuj i opowiedz
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Ja dzis sobie to usmażyłem i wyszło mi cos w rodzaju jajecznic Czegos musialem dodac za duzo albo za malo
...
Napisał(a)
a robil ktos bez namaczania owsianych??tylko odrazu do jajek i na patelnie??
w taki sposób są gorzej przyswajalne
w taki sposób są gorzej przyswajalne
...
Napisał(a)
robilem normalnie z namaczaniem dobre ale nastepnym razem zrobie zmielone bo cale to bylo za duzo czuc pod zebem aha i nie dawalem mleka
...
Napisał(a)
Wyszedł mi mój pierwszy placek <jupi> tylko taki troche bez smaku czy może to być spowodowane tym ze nei dodalem cynamonu i mleka? i tylko 1 lyzke miodu
...
Napisał(a)
Nie trzeba przypadkiem dodac tam troche mąki, żeby bardziej byly ubite i lepiej sie smażyły? Niby mi wychodzą ale za duzo tam plynow i nie chcą sie dobrze uformowac.
...
Napisał(a)
jak nie chcą dobrze sie uformować dodaj mniej wody mąka zbędna po to są przepisy dla kulturystów żeby mąki tam nie było Cfaniac dodaj cynamonu słodziku i będzie git
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
Poprzedni temat
Sałatka a'la Gyros
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- ...
- 79
Następny temat
Surówka
Polecane artykuły