Szacuny
0
Napisanych postów
752
Wiek
33 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5227
ja np mialem duzo pierdków od zaczestego zarcia akszy. POprostu po 2 miesiacach jedzenia akszy na obiad zaczelo mnie cos sciskac, miechac, i gazowac ;] Potem bylo podobnie z kurczakiem ale to chyba od nadmiernych ilosci poniewaz ja go nie jadlem tylko wchłaniałem w ogromnych ilosciach.
POzdrawaim :D
Cytat: słuchaj młody, bez soku w tym sporcie nic nie zrobisz.... nauczyć Cie bić w dupe ..czy sam sprobujesz w domu ? <<--- From Animal.pl
Szacuny
53
Napisanych postów
5239
Wiek
41 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
75867
Pewnie wcześniej nie spozywales produktów które posiadają większą ilości błonnika(płatki owsiane,chleb razowy itd.).Może to być tego przyczyną.Jeśli nie to może mleko lub większa ilośc białka w diecie.Jeśli chodzi o wieksząilość białka to postaraj się wprowadzać je stopniowo a organizm się przyzwyczai(na poziomie 2g na kilogram masy ciała.
Szacuny
66
Napisanych postów
13272
Wiek
36 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
96496
podczas jedzenia popijasz jakimś napojem np herbatą? jeśli tak to od tego.postaw sobie sdzklanke z przegotowaną wodą i przepłukuj tylko usta nie połykając jeśli czujesz w trakcie jedzenie suchość
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1754
Jedna z przyczyn powstawania gazow moze byc nietolerancja laktozy przez organizm. Czesto u ludzi po 20 roku zycia laktoza nie mozna byc poprawnie rozkladana ze wzgeldu na brak enzymy - laktazy. Poprostu sluzowka jelita juz go nie posiada. Trzeba wyeliminowac produkty mleczne czyli mleko. W diecie widze ze masz mleko i inne mleczne przetwory wiec powstawanie gazow moze byc spowodowane wlasnie tymi produktami. Pij kefiry i maslanki bowiem w nich sa zawarte bakterie ktore rozkladaja laktoze, a wiec problem zniknie ;].