SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Smażenie piersi z kurczaka

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5781

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 7 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 337
Witam, slyszalem ze gdy sie smaży piersi to one tracą bialko,czy to jest prawda. nie znam innych przepisów na piersi macie jakies propozycje.
1
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 91 Napisanych postów 4613 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 19327
No tak białko sie ścina
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 75 Napisanych postów 5029 Wiek 41 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 58202
nie tracą białka...

www.blog.myfit.pl - EKSTREMALNA REDUCKJA ! DORADŹ|SKOMENTUJ

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 713 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 28603
jw jakby tak było to nie moglibyśmy nic jeść co poddane obróbce termicznej, bo nie miałoby białka... jajek, ryb, miesa... pomyślcie troche czasami

a co do przepisów to popatrz na forum, było już ze 100 różnych sposobów na kuraka

Zmieniony przez - dawidm w dniu 2006-10-31 22:57:15
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 153 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 5585
nie znasz ? to poszukaj ( google.pl )
piersi to najlepiej gotowac
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 3676 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 22018
chyba, że przypieczesz - ta skorupka czarna jak się zrobi to nic wartosciowego
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6315 Napisanych postów 76285 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 756317
Wszystko traci troche wartosic odzywczych po obrobce ale sa to tak male ilosc ze nie nalezy sie przejmowac. Dlatego wszystkie wartosci bierzemy przez obrobka.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 2438 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 15362
po usmazeniu piersi jest nawet wiecej bialka :D ale i wiecej tłuszczu...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6315 Napisanych postów 76285 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 756317
Patelnia aminokwasy tworzy?

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 6469 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 39130
"bialko sie scina"

łeb ci powinni sciac za glupote
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 62 Napisanych postów 4027 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 16307
głupota ludzka nie zna granic
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Soczek :P

Następny temat

Świeżość ryżu i makaronu

forma lato