...
Napisał(a)
Witam, slyszalem ze gdy sie smaży piersi to one tracą bialko,czy to jest prawda. nie znam innych przepisów na piersi macie jakies propozycje.
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
jw jakby tak było to nie moglibyśmy nic jeść co poddane obróbce termicznej, bo nie miałoby białka... jajek, ryb, miesa... pomyślcie troche czasami
a co do przepisów to popatrz na forum, było już ze 100 różnych sposobów na kuraka
Zmieniony przez - dawidm w dniu 2006-10-31 22:57:15
a co do przepisów to popatrz na forum, było już ze 100 różnych sposobów na kuraka
Zmieniony przez - dawidm w dniu 2006-10-31 22:57:15
...
Napisał(a)
chyba, że przypieczesz - ta skorupka czarna jak się zrobi to nic wartosciowego
...
Napisał(a)
Wszystko traci troche wartosic odzywczych po obrobce ale sa to tak male ilosc ze nie nalezy sie przejmowac. Dlatego wszystkie wartosci bierzemy przez obrobka.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
po usmazeniu piersi jest nawet wiecej bialka :D ale i wiecej tłuszczu...
Polecane artykuły