...
Napisał(a)
Chłopakiczym rózni sie piersi z kurczaka gotowana i smazona słyszałem od kumpla ze ta smazona prawie wcale sie nie wchłania
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
mielone - u mnie w sklepie - ja wybieram kawal miesa , przy mnie jest myte i mielone (nikomu raczej nie polecam mielonego z marketu - pakowanego na tackach.
mielone ma te zalete , ze nawet jesli jest twarde (wolowe ) w kawalku - po zmieleniu nie ma juz tego p[roblemu.
poza tym jak bylem na tluszczu to latwiej mi bylo zjesc 800g mielonych kotletow niz gryzc te 800g miecha (czas i nie wchodzi miedzy zeby)
mc
mc
mielone ma te zalete , ze nawet jesli jest twarde (wolowe ) w kawalku - po zmieleniu nie ma juz tego p[roblemu.
poza tym jak bylem na tluszczu to latwiej mi bylo zjesc 800g mielonych kotletow niz gryzc te 800g miecha (czas i nie wchodzi miedzy zeby)
mc
mc
IHS TEAM
...
Napisał(a)
bzdury. nie rozni sie prawie niczym.
tylko pamietaj ze smazenie to tylko na tluszczach glownie nasyconych, albo bez tluszczu.
tylko pamietaj ze smazenie to tylko na tluszczach glownie nasyconych, albo bez tluszczu.
http://www.smoczyjezdzcy.pl - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!
...
Napisał(a)
kolega pewnie grillowal swoj mózg
nastepstwm tego sa takie glupoty jakie slyszales od niego
gotowana nie zaw zlych tluszczy, jest zdrowsza
podczas smazenia wydzielaja sie też np WWA
nastepstwm tego sa takie glupoty jakie slyszales od niego
gotowana nie zaw zlych tluszczy, jest zdrowsza
podczas smazenia wydzielaja sie też np WWA
...
Napisał(a)
jesli jest bardzo przysmazona , lub mocno grilowana to traci na wartosci białowej tyle na ile jest gruba warstwa tzw > chrupiacej skórki (jest to bialko , które uleglo przejsciu w formę niewchłanialna )
natomiast piersi z kurczaka zawieraja oprocz bialka : antybiotyki, hormony, środki konserwujace ( te nie zawsze)oraz inne zwiazki zapewniające 5- krotnie szybszy przyrost masy ciała kurczaka hodowlanego , niz podwórkowego, jak też zapezpieczające organizm tak szybko roznącego zwierzęcia przed infekcjami i chorobami epidemicznymi.
w latach 60-tych kurczak wzrastał do spozycia 6 miesiecy , dziś 6 tygodni !!!!!
co Wy na to ? czy jeszcze macie ochotę na takie ilosci hodowlanego drobiu !!???
proponuje w dziale "doping" zastąpic piersiami z kurczaka "mietka"
pozdr
mc
natomiast piersi z kurczaka zawieraja oprocz bialka : antybiotyki, hormony, środki konserwujace ( te nie zawsze)oraz inne zwiazki zapewniające 5- krotnie szybszy przyrost masy ciała kurczaka hodowlanego , niz podwórkowego, jak też zapezpieczające organizm tak szybko roznącego zwierzęcia przed infekcjami i chorobami epidemicznymi.
w latach 60-tych kurczak wzrastał do spozycia 6 miesiecy , dziś 6 tygodni !!!!!
co Wy na to ? czy jeszcze macie ochotę na takie ilosci hodowlanego drobiu !!???
proponuje w dziale "doping" zastąpic piersiami z kurczaka "mietka"
pozdr
mc
IHS TEAM
...
Napisał(a)
we wszystkim jest jakies gowno
raz go unikniesz spozywajac inny produkt innym razem zjesz go w czyms innym
biorac na serio twoja wypowiedz musielibysmy nie jesc wogole miecha i warzyw pochodzacych z rynku tylko sami musieli bysmy wszystko hodowac i uprawiac
raz go unikniesz spozywajac inny produkt innym razem zjesz go w czyms innym
biorac na serio twoja wypowiedz musielibysmy nie jesc wogole miecha i warzyw pochodzacych z rynku tylko sami musieli bysmy wszystko hodowac i uprawiac
...
Napisał(a)
Tak, ja dalej mam ochotę
btw: idę wszamać kuraka...
btw: idę wszamać kuraka...
Ile do... czyli liczniki do wydarzeń http://ile-do.pl.pl
oraz
Kuchnia wietnamska na http://pyzamadeinpoland.pl
...
Napisał(a)
marek.c to co Ty jesz?
a kiedy bedzie marek.c artykuł (część 3) o tłuszczach, jakie proporcje?
Zmieniony przez - nopiotr w dniu 2005-12-25 20:30:06
a kiedy bedzie marek.c artykuł (część 3) o tłuszczach, jakie proporcje?
Zmieniony przez - nopiotr w dniu 2005-12-25 20:30:06
...
Napisał(a)
Co mi polecacie na kanapke zjesc jaka piers???(dokladna nazwe podajcie)
...
Napisał(a)
dokładna nazwa piersi a to ci dopiero LOL =>
pierś z kurczaka/indyka
ja na kanapke polecam ser żółty bądz szynke z indyka
pierś z kurczaka/indyka
ja na kanapke polecam ser żółty bądz szynke z indyka
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Napisał(a)
alser zolty odpada ale szynka z indyka( czyli dupa indyka ) jest tlusciejsza dlatego jem piers z indyka wedzona bo innej w sklepie NIEWIDZIAŁEM podobno jest jeszcze parzona bo chyba surowej na kanapke niepoloze...
...
Napisał(a)
lol
Oczywiscie chodzi o szynke z piersi indyka/kurczaka najlepiej pieczona
Zmieniony przez - Grechus w dniu 2005-12-26 19:10:25
Oczywiscie chodzi o szynke z piersi indyka/kurczaka najlepiej pieczona
Zmieniony przez - Grechus w dniu 2005-12-26 19:10:25
----Ręce które leczą----
Polecane artykuły