-Szoho- - przepraszam jeśli uznałeś to za "pojechanie"
Akurat z tymi psedoexpertami miałem na myśli np. tego geniusza co pisał o ostrowii jako białku roślinnym
Generalnie widzę to tak, że każdy sprzedawca obrzuci błotem produkt konkurencji. Jeśli przedstawia się rzeczowe argumenty to sprawa wygląda zupełnie inaczej
To z nawiązaniem do procesu produkcyjnego WPC przemawia do mnie 100x bardziej.
Czy ostrowia jest oczyszczona czy nie? - nie wiem - aż tak dokładnie nie znam procesów produkcyjnych WPC (no to teraz możesz mi pojechać
). Wiem natomiast, że jadłem różne, drogie białka (w tym
izolaty) - stać mnie na droższe - ale mimo to biorę ostrowię. Dlaczego?
Bo różnic praktycznych NIE WIDZĘ. Także te osoby piszące o jedzeniu kilku kg drogich białek - niech wiedzą, że wcześniej takie jadłem...
Oprzytomnijcie panowie. Cudów nie ma. Coś co jest tanie a co najważniejsze, wyprodukowane w polsce, najcześciej jest gównem tylko w kolorowym opakowaniu
Na pewno. Polska żywność jest jedną z najlepszych w Europie (i cenowo też konkurencyjna). Obudź się i przestań rzucać pomówieniami. Nie ma takiej zasady. Np.
http://***********/zq43y
Zmieniony przez - _Knife_ w dniu 2006-03-29 20:11:31