- - - - - - - - - - - - - - - -produktu Białko Tłuszcze Węglowodany Kcal.
- - - - - - - - - - - - - - - - [g] - - -[g] - - [g] - - - -[g]
I śniadanie
Makaron bez jajeczny - - - - - - -150 - - -15 - - -2,4 - - -117,7 - - -549
Ser twarogowy tłusty - - - - - - -100 - - -17,7 - 10,1 - - - -3,5 - - -177
Banan - - - - - - - - - - - - - - 200 - - - 2 - - -0,6 - - - 47 - - - -192
Jabłko - - - - - - - - - - - - - -200 - - - 0,8 - 0,8 - - - 24,2 - - - 94
Łacznie: - - - - - - - - - - - - -650 - - -35,5 - 13,9 - - -192,45 - -1012
II śniadanie
Mleko zaw. 3,2% tłuszczu - - - - -250 - - -8,25 - 8 - - - - 12 - - -155
Musli z owocami suszonymi - - - - 100 - - -8,4 - - 3,4 - - - 72,2 - - 328
Rodzynki suszone - - - - - - - - - 25 - - -0,575 - 0,125 - - 17,8 - 69,75
Orzechy włoskie - - - - - - - - - -25 - - - 4 - - -15,075 - - -4,5 -162,75
Ser twarogowy tłusty- - - - - - - 100- - - 17,7 - -10,1- - - - 3,5 - - 177
Miód pszczeli - - - - - - - - - - - 5 - - - 0,015 - 0 - - - - -3,975 16,35
Łacznie: - - - - - - - - - - - - -505 - - -38,94 - 36,7 - - -113,9 -908,85
I posiłek
Oliwa z oliwek - - - - - - - - - - 5 - - - 0 - - -4,98 - - - -0 - - 44,45
Ryż biały - - - - - - - - - - - - 100 - - -6,7 - -0,7 -- - -78,9 - - 347
Łacznie: - - - - - - - - - - - - -105 - - - 6,7 - -5,68- - - 78,9 -391,45
I kolacja
Chleb mieszany ze słonecznikiem - 200 - - -12,8 - -9 - - - - -98,4 - - 496
Polędwica z indyka - - - - - - - -150 - - -23, - - 6,9 - - - - 0,15- - 159
Masło wyborowe EKSTRA - - - - - - -20 - - - 0,14 -16,5 - - - - 0,14 -148,4
Pomidor - - - - - - - - - - - - - 150 - - - 1,35 - 0,3 - - - - 5,4 - -22,5
Łacznie: - - - - - - - - - - - - -520 - - -37,99 -32,7 - - - 104,09 -825.9
II kolacja
Ser twarogowy chudy Łacznie: - - -250 - - -49,5 - -1,25 - - - -8,75 - -250
Łaczna ilość wszystkich
posiłków [g]- - - - - - - - - - -2030 - - 168,63 -90,23 - - -498,17 3388,2
Ustalone dzienne zapotrzebowanie [g] - - -170 - - 68 - - - - 408 - - -2924
Zrealizowany procent dziennego
zapotrzebowania [%]- - - - - - - - - - - - 99 - -132 - - - - 122 - - - 115
Dostarczona ilość na kg masy ciała [g] - - 2,47 - -1,32 - - - -7,32