SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[SPAM] Sezon masy zakończony, koks na redu już kupiony ;]

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 118609

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 2255 Wiek 34 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 15677
Nic. pszenna 1850, naturalny i jaja. Do tego mus jabłkowy z cynamonem i wchodzi aż za szybko :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 89 Napisanych postów 12385 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 51784
Ja ostatnio jadam tak: bułka posmarowana miodem, na to plastry mozzarelli i do piekarnika, by trochę się rozpuściła na bułce - jaaaakieeee to jeeeesst doooobreeee:D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 2255 Wiek 34 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 15677
Oj tak. Ale wolę mozzarellę usmażyć z obu stron. Szybciej i fajniejsza wychodzi wg mnie :) Do tego chleb tosterze i wio. Mega żarcie :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 89 Napisanych postów 12385 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 51784
smażona mozzarella? tego jeszcze nie słyszałam, ale już sobie wyobrażam taką w miodzie i granoli aaaaa:D

ja dzisiaj wyjadam resztki z lodówki, coby się nie popsuło, bo na 1,5 dnia wracam do domu, tam chyba mam jeszcze trochę masła orzechowego to sobie dojem, specjalnie miejsce w bilansie sobie zostawiłam na wieczór
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 2255 Wiek 34 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 15677
oj smażona jest pycha. Np w jajecznicy w takich wyczuwalnych kostkach. Albo kurczak+papryka+pieczarki+cebula+jajo+mozz / nie wygląda ładnie, ale wchodzi jak cholera. Śladowe ilości węgli, dobre na kolację jak się wcześniej miało odpowiedni potreningowy. Żona ostatnio spróbowała i "aaaale to dobre". Dobrze, że nie może (karmi), bo czuję, że nie zdążył bym zjeść :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 2255 Wiek 34 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 15677
Warto wrzucić aakg do pierwszego cyklu z kretą?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 89 Napisanych postów 12385 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 51784
ty tego kuraka pieczesz czy smażysz z tą mozzarellą?

ja ostatnio jadam super omlet szpinakowy: cebule, wędzonkę i czosnek podsmażam na maśle, 3-4 brykiety mrożonego szpinaku rozmrażam w mikofali, wbijam 2 jaja, pieprz, sól, mieszam dokładnie i wylewam na patelnię do cebuli i czosnku, a potem do tego jeszcze (jak sie zetnie) radamer albo mozzarella na wierzch i złożyć omleta na pół - miazga!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 2255 Wiek 34 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 15677
Smażyłem, bo na pieczenie czasu by mi brakło. Poza tym, smażone lepsze :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 89 Napisanych postów 12385 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 51784
Wiadomo, ja też zawsze smażę

Pieczone to tylko ziemniaki z solą/przyprawą, właśnie mi się robią :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 2255 Wiek 34 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 15677
chociaż ostatnio przerzuciłem się ze smażonej/pieczonej rybki (łosoś) na parowaną :) lepiej mi wchodzi.

Ale nie powiem, jak raz sobie usmażyłem z grapefruitem łososia to tez weszło miodzio
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Gdzie dodac kalorii?

Następny temat

Suplementacja i co jeść

forma lato