SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Odgrzewanie jedzenia

temat działu:

Po siłowni, o siłowni

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 2324

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a) Temat przeniesiony przez anubis84 z działu Szybkie pytanie.
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 42 Wiek 25 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 429
Siemanko, codziennie wieczorem robię sobie kurczaka z ryżem do szkoły. Ryż oczywiście gotuje a kurczaka smarze, czy macie jakieś pomysły bo nic ciekawego nie znalazłem jak odgrzać jedzenie na następny dzień, bo smażenie samo w sobie jest średnim pomysłem+kurczaka jak robię wieczorkiem to nie gotuje bo nie nabiera smaku, jak wy przyrządzacie kurczaka żeby był smaczny?
Wiem że pisane chaotycznie ale na szybko, z góry dzięki za odpowiedź :)
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 38 Napisanych postów 581 Wiek 47 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 3974
poza tym mozesz kroic w kostke i robic na patelni tez z przyprawami najpierw delikatnie podsmaz z obu stron pozniej kapnij troszke wody dodaj przyprawy i poddus pod przykryciem z 10 minut tez smakuje elegancko mozesz tez smazyc piers przekrojona wzdloz zeby byla ciensza szybciej sie smazy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 1870 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 18515
Robisz marynatę wcześniej i zostawiasz piersi w tym, żeby nasiąknęło smakiem i wtedy powinno być lepsze jak ugotujesz. A jeśli chodzi o odgrzewanie to w mikrofali np. Ale skąd weźmiesz mikrofalę w szkole?

Rośnie klata, rosną bary - nie poznaje mnie już stary.

Zamiast narzekać zrób coś i zacznij świat swój zmieniać.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 42 Wiek 25 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 429
Tzn odgrzewam rano, daje po pojemnika i jest w miare cieple w szkole, tylko rzecz w tym jak odgrzewac rano, ew czy mozna nie odgrzewac?

Zmieniony przez - Sebqu w dniu 2014-11-23 22:38:39
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3674 Napisanych postów 31005 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294222
można nie odgrzewać :) tylko liczy się z zimnym jedzeniem i tyle
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 63 Wiek 31 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 632
Ja zawsze bylem miły dla Pań z bufetu i zawsze mi podgrzaly gdy tylko poprosiłem
o klienta trzeba dbac
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 42 Wiek 25 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 429
U mnie nie ma bufetu ;c Dzisiaj ugotowałem kuraka i ryż jutro bez odgrzewania, zobaczymy czy mój brzuch wytrzyma :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17708 Napisanych postów 132171 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460727
od zawsze jadam zimnego i nic mi nie est, chcesz to sobie kup termos na żywność.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 38 Napisanych postów 581 Wiek 47 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 3974
jak chcesz zeby byl smaczny to zrob w woreczku w piekarniku dodaj przyprawy troszke czosnku albo czego tam lubisz i upiecz jest smaczny i soczysty na zimno tez pycha woreczki kupisz za grosze
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 42 Wiek 25 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 429
darek290976
jak chcesz zeby byl smaczny to zrob w woreczku w piekarniku dodaj przyprawy troszke czosnku albo czego tam lubisz i upiecz jest smaczny i soczysty na zimno tez pycha woreczki kupisz za grosze

No ciekawe, ale mogę to robić dzień wcześniej+tak z ciekawości czy różni się cena ugotowania a upieczenia, w sensie w rachunkach? :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 1870 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 18515
Pieczenie raczej drożej wychodzi, bo długo się piecze.

Rośnie klata, rosną bary - nie poznaje mnie już stary.

Zamiast narzekać zrób coś i zacznij świat swój zmieniać.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 38 Napisanych postów 581 Wiek 47 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 3974
piers z kurczaka dlugo ? to nie wolowina max 30 minut w 180 C poza tym mozesz upiec na 3 do 4 dni po wystudzeniu trzymaj w lodowce w kontenerze i tylko bierz codziennie smak o niebio lepszy niz gotowany wior piers z woreczka ma smak i jest soczysta ale kazdy niech robi jak mu wygodnie
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Tworzenie ławki

Następny temat

trening kardio

WHEY premium