SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Elitarny spam Juniora SFD vol.2

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 144097

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3674 Napisanych postów 31005 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294222
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 5058 Wiek 109 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 17444
i wlatuje do środka krew? czy może mięsień xD

Tutaj kiedyś pojawi się nowy dziennik treningowy...

już jest! http://www.sfd.pl/[BLOG]_kurekski_redukcja_carb_nite_-t1066973.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3674 Napisanych postów 31005 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294222
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 5058 Wiek 109 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 17444
a to na rzeźbę czy na masę?

Tutaj kiedyś pojawi się nowy dziennik treningowy...

już jest! http://www.sfd.pl/[BLOG]_kurekski_redukcja_carb_nite_-t1066973.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 418 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 9514
Mam taki problemik bo piersi z kurczakiem maczam w jajku,przyprawy,bułka tarta no i jak smażę je na patelni to wlewam 7-10ml oleju na łyżeczce no ale tak do dupy się smażą że to wygląda jakby bułka była nie dopieczona i nie smakuje tak jak normalnie. Macie może jakieś rady na to ? ;p [jestem na redukcji ]
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3674 Napisanych postów 31005 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294222
na fszystko ;D

w ogóle panierka to nie jest zbyt sobry pomysł, w samym jajku tylko usmaż kurę
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 5058 Wiek 109 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 17444
no to za chwilę ten problemik rozwiążemy

Tutaj kiedyś pojawi się nowy dziennik treningowy...

już jest! http://www.sfd.pl/[BLOG]_kurekski_redukcja_carb_nite_-t1066973.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 418 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 9514
a to smakuje chociaż ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 5058 Wiek 109 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 17444
Zapewne jesteś chuyowym kucharzem i powinieneś te kwestie zostawić jakiejś kobiecie? A tak serio, to popuri dobrze napisał, bez panierki o wiele lepiej. Ja od roku jem kurczaka w różnych przyprawach i soli na parze i z dnia na dzień smaczniejszy

Tutaj kiedyś pojawi się nowy dziennik treningowy...

już jest! http://www.sfd.pl/[BLOG]_kurekski_redukcja_carb_nite_-t1066973.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3674 Napisanych postów 31005 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294222
Owszem trzeba umieć dobrać przyprawy, ja ogólnie rzadko smażę, raczej gotuje, duszę, pieczę i zawsze inaczej pierś smakuje
pierś w jajku w moich stronach to brizol
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

redukcja, cardio

Następny temat

Cwiczenia na górne partie mięsni.

WHEY premium