...
Napisał(a)
no i gitara, miałem nadzieje ze taki starczy. jak wyjdzie to wrzuce fotki
...
Napisał(a)
jeszcze małe pytanie. Czy konsystencja nie bedzie lepsza jeżeli wczesniej ubiję białka na sztywno?
Robił ktoś dodajac wpc ??
Robił ktoś dodajac wpc ??
...
Napisał(a)
Ja nie ubijalam, ale mozesz ubic, wtedy najlepiej jakbys piekl najpierw na 180st. ok 10min a pozniej zmniejszyl temp do 165., no i pamietaj ze konieczna bedzie wieksza foremka.
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
oki, dziek za wskazówki :) forme mam dość wysoką.
Zastanawiam sie jeszcze nad tym budyniem. Mam oryginalny puding niemiecki, który w smaku jest o niebo lepszy tylko on jak stygnie jest bardzo gęsty. Myslisz ze nie zepsuje smaku koncowego ?
Zastanawiam sie jeszcze nad tym budyniem. Mam oryginalny puding niemiecki, który w smaku jest o niebo lepszy tylko on jak stygnie jest bardzo gęsty. Myslisz ze nie zepsuje smaku koncowego ?
...
Napisał(a)
Myślę ze nie, chodzi tu po prostu o zageszczenie masy , a budyn to jak wiadomo maka ziemniaczana ,aromaty...
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
Sernik
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
Cześć
Sernik wyszedł smaczny, przepis strzał w dziesiątkę.
Ale mam dwa pytania:
Czy zastąpienie twarogu chude półtłustym jakoś wpłynie na konsystencję ?
Użyłem 40g budyniu i był słabo wyczuwalny, jaką torebeczkę Ty stosujesz ? (może banany przyćmiły smak wanilii)
Zmieniony przez - Unleash w dniu 2014-05-30 12:42:14
Sernik wyszedł smaczny, przepis strzał w dziesiątkę.
Ale mam dwa pytania:
Czy zastąpienie twarogu chude półtłustym jakoś wpłynie na konsystencję ?
Użyłem 40g budyniu i był słabo wyczuwalny, jaką torebeczkę Ty stosujesz ? (może banany przyćmiły smak wanilii)
Zmieniony przez - Unleash w dniu 2014-05-30 12:42:14
...
Napisał(a)
Przy tlusciejszym twarogu mozliwe ze masa bedzie bardziejkremowa,a budyniu dalam mala torebeczke, nie dla smaku tylko dla zageszczenia masy.
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
Poprzedni temat
Bułka do szkoły
Następny temat
VLCD - szaszłyki z kuraka
Polecane artykuły