SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Szybki sernik bananowy by Malinowa [CIASTO]

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 107902

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 46 Napisanych postów 842 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 71137
Przyjemny przepis, nie bardzo pracochłonny i nie za dużo składników Mam tylko pytanie: w jakim celu jest budyń? "Dosmaczenie" i zagęszczenie czy tylko jedno z tych? (Bo jak tylko "dosmaczenie", myślę, że można zrobić cały z kakao?, a jak tylko zagęszczenie, to nadałaby się np. mąka jaglana?)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 159 Napisanych postów 2977 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 68706
budyn raczej zageszczenie , po do smaku to sa banany raczej w większym stopniu

"No explanation needed.. 2018 will be nothing but HUGE .."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Do zagęszczenia masy i smaku.

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 46 Napisanych postów 842 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 71137
Dziękuję za odpowiedzi :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 74 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1797
Wyszedł dobry :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 74 Napisanych postów 1072 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 28560
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 701 Napisanych postów 3560 Wiek 35 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 134891
apetycznie do wygląda, niedługo może zrobię :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 26 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 448
Właśnie wszedł do pieca, ok. 23 zdam relacje, wrzucę fotki i zobaczymy:D Tak btw. ile najlepiej trzymać ciasto jeszcze po upieczeniu w piekarniku ?

T'estimo Barca <3

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 74 Napisanych postów 1072 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 28560
Ja ponieważ kończę piec sernik też ok 23-ej to zostawiam go przy lekko uchylonych drzwiczkach do rana, a rano do lodówki i czeka tam na mnie do 16-ej aż wrócę z pracy. Natomiast jeśli piekę za dnia to czekam aż całkiem wystygnie i do lodówki na noc
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 1290 Wiek 26 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 14100
polałem rumu jak sternik na łajbie

Piękno jest w prostocie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Bułka do szkoły

Następny temat

VLCD - szaszłyki z kuraka

WHEY premium