...
Napisał(a)
Przyjemny przepis, nie bardzo pracochłonny i nie za dużo składników Mam tylko pytanie: w jakim celu jest budyń? "Dosmaczenie" i zagęszczenie czy tylko jedno z tych? (Bo jak tylko "dosmaczenie", myślę, że można zrobić cały z kakao?, a jak tylko zagęszczenie, to nadałaby się np. mąka jaglana?)
...
Napisał(a)
budyn raczej zageszczenie , po do smaku to sa banany raczej w większym stopniu
"No explanation needed.. 2018 will be nothing but HUGE .."
...
Napisał(a)
Do zagęszczenia masy i smaku.
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Właśnie wszedł do pieca, ok. 23 zdam relacje, wrzucę fotki i zobaczymy:D Tak btw. ile najlepiej trzymać ciasto jeszcze po upieczeniu w piekarniku ?
T'estimo Barca <3
...
Napisał(a)
Ja ponieważ kończę piec sernik też ok 23-ej to zostawiam go przy lekko uchylonych drzwiczkach do rana, a rano do lodówki i czeka tam na mnie do 16-ej aż wrócę z pracy. Natomiast jeśli piekę za dnia to czekam aż całkiem wystygnie i do lodówki na noc
Poprzedni temat
Bułka do szkoły
Następny temat
VLCD - szaszłyki z kuraka
Polecane artykuły