SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Sernik WPC by kupsetrabke :D

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 15432

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 595 Wiek 35 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 11162
Mój juz stygnie w piekarniku, nie wiedziałem ze to tak urośnie i wystaje mi 2cm z blaszki, mogłem zalać większą blaszkę...u mnie urosło prawie 2 razy.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 166 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 2952
to super, moze jednak opasc jak bedzie stygnac
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 66 Napisanych postów 896 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 36654
Szczerze serniczek kozak na zimno w chooy lepszy niż od razu po wyjęciu z piekarnika.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 166 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 2952
No i bomba! Pzdr
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 61 Wiek 36 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 7364
mój siedzi w piekarniku. obawiam się troche co z niego wyjdzie, bo piana nie był do końca sztywna
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Nie musi

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 166 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 2952
Dawaj zdjęcie bom ciekaw jak wyszedł
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 61 Wiek 36 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 7364
niestety totalnie opadł, jak był w piekarniku dorósł do wysokości blaszki.
jest nieco mokry, chyba przez to, że białka nie były ubite na sztywno tylko dodałem mokre.

co prawda nie jest taki jak mamy, ale myślę że jak na pierwszy raz to ok, zobaczę co będzie jutro, po tym co piszecie, liczę że będzie jutro lepszy

jakość zdjęcia nie powala, ale akurat nie mam lepszego aparatu pod ręką

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
To faktycznie musiales je slabo ubic, mi zdarzalo sie ubijac bialka do konsystencji smietany a nie takiej sztywnej i serniki piekly sie zwyczajne

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
nagla zmiana temperatury tez moze miec wplyw. Sprobuj wystudzic na kracie nastepnym razem moze
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Babski spam, dla Panów od Pań :-D 212s

Następny temat

Wysokobiałkowy sos mocno czosnkowy

WHEY premium