...
Napisał(a)
Mój juz stygnie w piekarniku, nie wiedziałem ze to tak urośnie i wystaje mi 2cm z blaszki, mogłem zalać większą blaszkę...u mnie urosło prawie 2 razy.
...
Napisał(a)
Zapraszam do dziennika :)
http://www.sfd.pl/[Blog]Hepcio_/_Redukcja,_Przygotowanie_do_VLCD-t1094898.html
...
Napisał(a)
mój siedzi w piekarniku. obawiam się troche co z niego wyjdzie, bo piana nie był do końca sztywna
...
Napisał(a)
Nie musi
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
niestety totalnie opadł, jak był w piekarniku dorósł do wysokości blaszki.
jest nieco mokry, chyba przez to, że białka nie były ubite na sztywno tylko dodałem mokre.
co prawda nie jest taki jak mamy, ale myślę że jak na pierwszy raz to ok, zobaczę co będzie jutro, po tym co piszecie, liczę że będzie jutro lepszy
jakość zdjęcia nie powala, ale akurat nie mam lepszego aparatu pod ręką
jest nieco mokry, chyba przez to, że białka nie były ubite na sztywno tylko dodałem mokre.
co prawda nie jest taki jak mamy, ale myślę że jak na pierwszy raz to ok, zobaczę co będzie jutro, po tym co piszecie, liczę że będzie jutro lepszy
jakość zdjęcia nie powala, ale akurat nie mam lepszego aparatu pod ręką
...
Napisał(a)
To faktycznie musiales je slabo ubic, mi zdarzalo sie ubijac bialka do konsystencji smietany a nie takiej sztywnej i serniki piekly sie zwyczajne
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
nagla zmiana temperatury tez moze miec wplyw. Sprobuj wystudzic na kracie nastepnym razem moze
Poprzedni temat
Babski spam, dla Panów od Pań :-D 212s
Następny temat
Wysokobiałkowy sos mocno czosnkowy
Polecane artykuły