Zmieniony przez - Zielin w dniu 2014-04-05 11:14:27
...
Napisał(a)
Często robiłem sernik kulturystyczny ale nie z takim pietyzmem:) Trzeba koniecznie stestować bo zapowiada się ciekawie:)
Zmieniony przez - Zielin w dniu 2014-04-05 11:14:27
Zmieniony przez - Zielin w dniu 2014-04-05 11:14:27
...
Napisał(a)
Zrobiłem dzisiaj. Wyszło w miękkości coś między sernikiem z cukierni a ptasim mleczkiem - czyli dość miękki taki gąbczasty, mokry fajny. Sam wierch lekko się przypiekł ale można tą cieniutką warstwę odciąć lub polać polewą z mleka+WPC karmelowego - wychodzi spoko.
...
Napisał(a)
Pamietajcie ze sernik jest najlepszy po przelezeniu nocy w lodowce, dopiero wtedy mozna dyskutowac o konsystencji
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
ten sernik to musze zrobić
moze jutro<faja>
moze jutro<faja>
NAJCZĘŚCIEJ POLECANE SUPLE !!!
http://www.sfd.pl/***NAJCZĘŚCIEJ_POLECANE_w_OiS***-t963318.html
NIE WIESZ JAKI CYKL SOBIE UŁOŻYĆ? ZAJRZYJ
-http://www.sfd.pl/***Gotowe_zestawy_ze_znanych_produktów_sklepu_SFD***-t793565.html
...
Napisał(a)
To jak dam do lodówki to domyślam się że będzie bardziej zbity Do kawy na rano w niedzielę jak znalazł
...
Napisał(a)
W srodku ladny. Mi sie tak spiekal jak nie zakrywalem go papierem do pieczenia. Fajnie ze kombinujesz z tym WPC, smak jest najważniejszy. Fakt, jutro do kawy będzie taki jak powinien być.
...
Napisał(a)
Faktycznie po nocy w lodówce jest taki jak z cukierni :-] Ten wierzch z góry odcinam, jest to tak cienki plasterek jak plasterek szynki więc strata nie boli
...
Napisał(a)
no i o to chooodzi :D pzdr
nastepnym razem, zeby juz dopiescic go do konca, sprobuj go piec na drugim poziomie od dolu w piekarniku (kazdy piekarnik inny), i upewnij sie zeby ten papier byl, nawet do konca pieczenia
Zmieniony przez - kupsetrabke w dniu 2014-04-06 21:38:26
nastepnym razem, zeby juz dopiescic go do konca, sprobuj go piec na drugim poziomie od dolu w piekarniku (kazdy piekarnik inny), i upewnij sie zeby ten papier byl, nawet do konca pieczenia
Zmieniony przez - kupsetrabke w dniu 2014-04-06 21:38:26
Poprzedni temat
Babski spam, dla Panów od Pań :-D 212s
Następny temat
Wysokobiałkowy sos mocno czosnkowy
Polecane artykuły