SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Sernik WPC by kupsetrabke :D

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 15442

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 137 Napisanych postów 4191 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 44168
Często robiłem sernik kulturystyczny ale nie z takim pietyzmem:) Trzeba koniecznie stestować bo zapowiada się ciekawie:)

Zmieniony przez - Zielin w dniu 2014-04-05 11:14:27
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 166 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 2952
daje gad rade




...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 3159 Wiek 37 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 25123
Zrobiłem dzisiaj. Wyszło w miękkości coś między sernikiem z cukierni a ptasim mleczkiem - czyli dość miękki taki gąbczasty, mokry fajny. Sam wierch lekko się przypiekł ale można tą cieniutką warstwę odciąć lub polać polewą z mleka+WPC karmelowego - wychodzi spoko.









...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Pamietajcie ze sernik jest najlepszy po przelezeniu nocy w lodowce, dopiero wtedy mozna dyskutowac o konsystencji

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Remik7 Ćpaj Sport
Ekspert
Szacuny 737 Napisanych postów 34667 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 254666
ten sernik to musze zrobić
moze jutro<faja>
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 3159 Wiek 37 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 25123
To jak dam do lodówki to domyślam się że będzie bardziej zbity Do kawy na rano w niedzielę jak znalazł
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 166 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 2952
W srodku ladny. Mi sie tak spiekal jak nie zakrywalem go papierem do pieczenia. Fajnie ze kombinujesz z tym WPC, smak jest najważniejszy. Fakt, jutro do kawy będzie taki jak powinien być.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 3159 Wiek 37 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 25123
Faktycznie po nocy w lodówce jest taki jak z cukierni :-] Ten wierzch z góry odcinam, jest to tak cienki plasterek jak plasterek szynki więc strata nie boli
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 166 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 2952
no i o to chooodzi :D pzdr
nastepnym razem, zeby juz dopiescic go do konca, sprobuj go piec na drugim poziomie od dolu w piekarniku (kazdy piekarnik inny), i upewnij sie zeby ten papier byl, nawet do konca pieczenia

Zmieniony przez - kupsetrabke w dniu 2014-04-06 21:38:26
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 14 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1584
Przepyszny! Jak znajdę kabelek to wstawię zdjęcie;)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Babski spam, dla Panów od Pań :-D 212s

Następny temat

Wysokobiałkowy sos mocno czosnkowy

WHEY premium