Szacuny
4
Napisanych postów
56
Wiek
31 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
2995
Witam, proszę o korekty.
Wiek: 21
Waga: 71
Wzrost: 170
Typ: Mezo? Może ktoś oceni po zdjęciach.
Trening HST 3 razy w tygodniu, DNT brzuch.
Jestem w trakcie 1 cyklu mono. Za mną 1 tydzień.
Ustalone zapotrzebowanie b/t/ww 2.4/1.2/4 na kgmc. 2620kcal. Bilans zerowy.
Zmieniony przez - Shadi_93 w dniu 2014-02-07 01:12:36
Szacuny
12
Napisanych postów
507
Wiek
37 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4546
wydaje mi się że bilans zerowy będzie w okolicach 2050 kcal.Teraz ten obceny masz na dieta na masę mięśniową. Bilans zerowy btw : b:2,2 t:1 ww:reszta ok 3 Pozdro dieta ok ,obniż kaloryczność,dodaj wiecej warzyw/surówek
Szacuny
4
Napisanych postów
56
Wiek
31 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
2995
No co Ty, tak mało to na pewno nie, gdy jadłem ok. 2200kcal to schudłem 2 kg w w niecały miesiąc. Oczywiście warzyw jest dużo, tylko nie wliczam ich do zapotrzebowania.
Szacuny
6
Napisanych postów
222
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2263
Bilans masz jak najbardziej w okolicach 0, jezeli chodzi o BTW też wygląda ok, tylko ja uważam że lepiej byłoby mieć delikatną nadwyżke bo w końcu powinieneś trochę budować masę mięśniową, dodaj sobie do tego ok. 200 kcal i obserwuj co się dzieje.Jeżeli dobrze zareagujesz to będziesz powoli budował ale raczej czystą masę mięśniową. Lepiej małe kroki ale od razu jakościowo niż się zalać dla samej wagi. Pozdrawiam
Szacuny
4
Napisanych postów
56
Wiek
31 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
2995
O to mi chodziło, aby budować czystą masę mięśniową. Będę obserwować i najwyżej dodam kcal. Mam pytanie, jak robię kurczaka, namaczam go w oliwie, daje jej też trochę na teflon i czy po obróbce cieplnej tej oliwy coś na nim zostaje? Czy jednak mam wcinać ją łyżeczką aby utrzymać zapotrzebowanie? Ps. Ktoś wskaże typ mojej sylwetki? Ekto czy mezo?
Szacuny
6
Napisanych postów
222
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2263
Osobiście jak już usmaże kurczaka to wtedy daje troche mniej oliwy którą mam np do wypicia czy polania posiłku, zawsze tej oliwy troche na tym kurczaku zostanie, nawet jak juz wsypujesz na talerz to przechylasz patelnie i z niej też coś poleci :)