Dziennik zakładam dla większej motywacji i jak zawsze zbierania wiedzy od innych użytkowników.
Będzie to również baza wiedzy dla mnie z której będe mógł wyszukiwać
błedy i je korygować w przyszłości.
Mój poprzedni dziennik oraz rywalizacja w pasibrzuchach
https://www.sfd.pl/Konradao///Ole!///-t866243.html
https://www.sfd.pl/TEST__PASIBRZUCHY_5___ANKIETA!-t924437.html
Wiek: 27 (ja pierdziu jestem dziadem :P)
Waga: 102
Wzrost: 180
Obwód pasa: 96
Bic 43,5
Udko: 67
Bf: wolę nie wiedzieć :P
Cel: Redukcja do zadawalającego mnie poziomu tkanki tłuszczowej.
To tylko zarys diety - na bieżąco wymieniam składniki, żeby nie było monotonnie.
Ci co obserwowali moje poprzednie dzienniki wiedzą, że lubię gotować i
urozmaicać jadłospis :)
1. [Zazwyczaj przedtreningowy]
-Owsiane 60g
- WPC 30g
- Jaja 2szt
- Jogurt Naturalny 150g
2. - Ryż brązowy 50g
- Kura 200g
- Banan/owoc 150g
- + warzywa
3 i 4
- Ryż brązowy 50g
- Kura 200g
- Oliwa z oliwek 10g
- + warzywa
5. - Wiejski 200g
- WPC 30g
- Tahini/orzechy 20g
- otręby 15g
6. Jaja 3szt + warzywa
Razem: 2727kcal B:266g T: 95g W: 204g
Suplementy:
- Kofeina 200mg - jak jestem zaspany (obecnie Trec coffeine)
- Witaminy (obecnie Trec AM/PM)
- Witamina D (Puritans Pride 5000iu)
- WPC (obecnie SFD plus i jeszcze zostało trochę Trec Whey)
- Omega3 przed snem
Split 5 dniowy. Na redukcji skupiam się głownie na wzroście intensywności treningowej, dlatego przeplatam złożone ćwiczenia z izolowanymi (często w seriach łaczonych/superseriach) i skracam czas na odpoczynek.
Nie ma ściśle określonego dnia na trening, czasami nie mam możliwości zrobienia treningu w dany dzień i przenosze go na najbliższy możliwy.
1. Nogi + łydki
2. Klatka + tric
3. Plecy + bic [po dniu wolnym, jak nie to barki]
4. Barki + brzuch
5. Bic + tric + przedramiona
Cardio obecnie po treningu ok 35 min, ale powoli zamieniam na biegi w terenie ( mam problem z bólem piszczeli podczas biegania i muszę powoli się wdrażać)
Czasami jak nie mam czasu to robię trening metaboliczny z kettlami lub sztangą.
Zdjęcia:
Przodem:
Tyłem:
Bokiem:
Nogi i bebzon:
Yes you can!