SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

KruQ - masa 2017, aktualne foto na str.180

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 231633

Formularz - Proszę o pomoc

Wiek

36

Waga

92kg (-20kg)

Wzrost

177cm

Obwód ramienia

43,5cm (-2,5cm)

Obwód klatki

118cm (-8cm)

Obwód uda

64cm (-4cm)

Obwód talii

87cm (-18cm)

Staż na siłowni

19 lat z PRZERWAMI :-))

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)

Zależna od celu

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

Tradycyjnie setka metki na start

Opisz swój plan treningowy

Zmienia się

Cel cyklu

Również się zmienia

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

Trwa

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

12% (-14%)

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

Kiedyś do chudnięcia, teraz niestety do tycia

Stan zdrowia

OK

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

Tu mi już nic nie grozi - głowa łysa, plecy obrośnięte

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

Wyniki z okresu masy, przy wadze 112kg (teraz wstyd podawać): KLATA: 145kgx6-8 powt. ; PRZYSIAD (pełny): 160kgx6 powt. : MARTWY CIĄG: 180kgx6 powt. z ciągiem nie podjeżdżałem wyżej ze względu na kręgosłup - zniesiona lordoza i zmiażdżony krąg
Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 395 Napisanych postów 9627 Wiek 47 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 133458
Przypominam Ci, że byłem na redukcji.
Kalkulator traktuję orientacyjnie, jeżeli chodzi o produkty nie mające podanego składu. Podaż kalorii będzie ustalona na podstawie obserwacji tego co się będzie działo.

Trzy miłości życia: dzieci, siłownia, żona...... no może dzieci, żona i siłownia

ZAJRZYJ i jak możesz to POMÓŻ
http://www.sfd.pl/KruQ__prośba_o_pomoc-t996105.html

Mój dziennik:

http://www.sfd.pl/KruQ__wakacyjny_recomp,_aktualne_foto:_str._122_-t977745.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 395 Napisanych postów 9627 Wiek 47 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 133458
A tak z ciekawości, dlaczego uważasz, że Twoje dane na temat wątróbki drobiowej są prawidłowe a nie moje?

Trzy miłości życia: dzieci, siłownia, żona...... no może dzieci, żona i siłownia

ZAJRZYJ i jak możesz to POMÓŻ
http://www.sfd.pl/KruQ__prośba_o_pomoc-t996105.html

Mój dziennik:

http://www.sfd.pl/KruQ__wakacyjny_recomp,_aktualne_foto:_str._122_-t977745.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 1524 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 15475
bo ja mam lepsza stronke od twojej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 395 Napisanych postów 9627 Wiek 47 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 133458
He he to podrzuć, nie bądź sęp
A poważnie, to myślę, że w każdym takim kalkulatorze trzeba traktować z pewną rezerwą wartości produktów bez podanego składu, np właśnie wątróbka, wołowina, piersi, jaja itp.

Trzy miłości życia: dzieci, siłownia, żona...... no może dzieci, żona i siłownia

ZAJRZYJ i jak możesz to POMÓŻ
http://www.sfd.pl/KruQ__prośba_o_pomoc-t996105.html

Mój dziennik:

http://www.sfd.pl/KruQ__wakacyjny_recomp,_aktualne_foto:_str._122_-t977745.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 399 Napisanych postów 72270 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 304533
rafiz
ja bym chyba padł jak bym miał jesc tak mało.samego miesa jem prawie kg

wątróbka z kurczaka duszona 350g 606 kCal t 30.4 g b 88.5 g w 0.7 g

cos ci kalkulator szwankuje



On ma podane wartości dla produktu surowego a Ty podałeś uśrednione dla wątróbki duszonej, która zawiera po obróbce mniej wody, w związku z czym składników odżywczych na 100 g masy będzie więcej.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 395 Napisanych postów 9627 Wiek 47 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 133458
I wszystko jasne
Zatem wychodzi na to, że popełniałem błąd, ponieważ ważyłem produkt już po obróbce a wartości w moim kalkulatorze podane są dla surowego.

Trzy miłości życia: dzieci, siłownia, żona...... no może dzieci, żona i siłownia

ZAJRZYJ i jak możesz to POMÓŻ
http://www.sfd.pl/KruQ__prośba_o_pomoc-t996105.html

Mój dziennik:

http://www.sfd.pl/KruQ__wakacyjny_recomp,_aktualne_foto:_str._122_-t977745.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 1524 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 15475
hubert powinno sie podawac gotowe nie surowe.mam tabele i wszystko zrobione po.wiec tak jak ty piszesz to sie mija z celem skoro taka rozbierznosc....."nas" obchodzi ile człowiek zjada po przygotowniu nie przed.chyba ze surowe lubicie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 399 Napisanych postów 72270 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 304533
Ale bzdury opowiadasz. Ważysz, mierzysz przed obróbką a potem i tak zjadasz to co przygotowałeś. Poza tym wystarczy, że podczas duszenia więcej wody wyparuje i wartości mogą się nie zgadzać. Zawsze waz przed obróbką jeżeli interesuje Cię ile tak naprawde zjadasz.

P.S. rozbieŻność
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 395 Napisanych postów 9627 Wiek 47 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 133458
To bez znaczenia, jeżeli ważysz i wyliczasz tylko z surowego lub tylko z przygotowanego. Ilość produktu dobierasz tak aby zapewnił odpowiednią podaż kcal i makroskładników, zatem potrzebując X białka ważysz surowe mięso aż go będzie tyle ile potrzebujesz. Mięsa surowego wyjdzie wtedy np 1,2kg a po obróbce zostanie go tylko 1kg lub 900g ale ilość makro będzie taka sama.

Trzy miłości życia: dzieci, siłownia, żona...... no może dzieci, żona i siłownia

ZAJRZYJ i jak możesz to POMÓŻ
http://www.sfd.pl/KruQ__prośba_o_pomoc-t996105.html

Mój dziennik:

http://www.sfd.pl/KruQ__wakacyjny_recomp,_aktualne_foto:_str._122_-t977745.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 399 Napisanych postów 72270 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 304533
On tego nie kmini.

Zmieniony przez - Hubert81 w dniu 2013-10-16 14:57:30
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

TŁUSTY KARP !

Następny temat

jak to jest z czestotliwoscia zastrzykow

WHEY premium