treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Pyyyszzne :D
Tylko lepiej mięso zamarynować wcześniej,co by nabrało smaku
Można by też pokroić te piersi przed ułożeniem,u mnie dosyć grube były,to aromatem nie przeszły zbytnio
Tylko lepiej mięso zamarynować wcześniej,co by nabrało smaku
Można by też pokroić te piersi przed ułożeniem,u mnie dosyć grube były,to aromatem nie przeszły zbytnio
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
właśnie się robi, za pare minut będzie, ogólnie wyglądało, pachniało rewelacyjnie. sogacz.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Nie mam tych zdjec na kompie, przejzyj temat wiele osob robilo to danie i wrzucalo swoje foty. A co do reszty, to odpusc sobie.
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
Poprzedni temat
Tuńczyk - danie w 5min :) (LC)
Następny temat
Piersi z kaszą kuskus
Polecane artykuły