Wykorzystując temat, porusze jeszcze jeden wątek, który zaprząta mi głowę. Otóż przez zimę robiłem masę przez ponad pół roku, jadłem duużo. Jadłem w odstępach 3godzin, w większości posiłków starałem się zawrzeć mięso/łososia, w diecie były też jaja,
makaron razowy, ryz brazowy, twarog, warzywa mrożone. Bakalie, oliwa z oliwek też znajdowały się w diecie. Lecz oprócz tego co powinienem jeśc, jadłem też wiele innych rzeczy, folgując sobie, tak nabawiłem sie paru kg fatu. Ale nie to mnie martwi, lecz fakt, że mało mięśnia zrobiłem względem oczekiwań. Jeszcze nie wiem dokładnie ile, ale będzie to chyba 3kg w pół roku przy 1 rocznym stażu. Na siłownie chodziłem bez przerw (żadne choroby i inne wymówki), średnio 3x w tygodniu, zmieniając trening ze 3x w tym czasie.
Co mogło być przyczyną nienabierania masy mięśniowej?
Zmieniony przez - Axcel w dniu 2013-05-01 02:39:58