Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
16
Napisanych postów
1557
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
31244
Bajciejek
I co wy robicie z taką ilością mięsa? Ja nigdy nie mrożę bo mi się nie chce potem czekać aż się rozmrozi. Co 2 dzień jadę do stokrotki i kupuję udo z woła zmielone na życzenie. Ogólnie z wołowiną cienko a jeszcze żeby ją zmielili to już w ogóle jazda. A może ktoś wie gdzie dobrą paczkowaną kupić?
Szacuny
464
Napisanych postów
9051
Wiek
36 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
91270
Makaron durum różne kształty, wielokolorowy 500g w Carrefourze 1,89zł czy 1,79zł.
Kurak gotowany to dramat, dobrze wchodzi w sałatce, z sosem jogurtowo-czosnkowym lub w postaci nuggetsów
Szacuny
11152
Napisanych postów
51613
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
droczysz sie ze mna ? akurat sledze blinga temat od poczatku przeczytalem kazda strone i znam jego historie oraz wszystko to czym chce sie z nami podzielic pytam o watrobe bo to bardzo fajna opcja dla tych co chca zaoszczedzic troche kasy duzo czytalem o watrobce no i mam mieszane uczucia dlatego pytam 2 x na tyden oko ale ed i to 1kg !!!???
Szacuny
61
Napisanych postów
5049
Wiek
35 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
107356
Byłem w biedronce jakas godzinke temu i z ciekawosci kupiłem 1 tacke piersi zeby sprawdzic czy rzeczywiscie maja smierdzace piersi tak jak chlopaki wyzej pisali i powiem tyle,nie wiem jak wy to mozecie jesc bo ja to wyj**ałem do smietnika taki smród ze nawet pies nie ruszył a w kuchni dalej smierdzi
ale bonitki owsiane z orzechami petarda
Zmieniony przez - hunter007 w dniu 2012-09-17 21:32:57
Szacuny
11152
Napisanych postów
51613
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
W ogóle te piersi z biedry u mnie przynajmniej to jakieś dziwne są. Jak są świeże to mokre a jak poleżą to suche się robią i na dnie pełno wody. Co do woło to fakt najtańszy nie jest ale oszczędzam czas bo mi mielą a kurczaka trzeba kroić. Do mielenia raczej tylko udziec i ligawa ale mielić ligawę trochę szkoda lepiej z niej stejki zrobić. Inne części woła mają z kolei za dużo tkanki łącznej i to wkurza przy jedzenie bo ciągle coś wypluwam. Tak że wolę dopłacić 4-5pln do udźca i jeść w spokoju. Taki mielony wół w 10min gotowy do jedzenia. Jedyny minus że wół chyba dłużej jak 2 dni nie może leżeć w lodówce bo czarniej i się psuje chyba.
Bling i jaką wątróbkę wpieprzasz? Wieprzową czy z kurczaków? Cena 4-5pln/kg kusi jeśli komuś szkoda kasy na coś droższego. Mi osobiście jakoś specjalnie to nie podchodzi.