24 lata
185 cm wzrostu
91kg rano
bf mierzyłem metodą stąd http://www.linear-software.com/online.html metodą Jackson/Pollock 4 Caliper Method i wyszło 21 %
trening: 3 razy w tyg FBW (gotowiec z działu trening). w 3 pozostałe dni bieganie w terenie interwałami 15-20min sesja. sobota wolna.
2700kcal
2,4g białka na kg ciała - co najmniej 85% zwierzęce.
2g węgli - złożone. tylko po siłowni proste
1,4g tłuszczu - staram się trzymać stosunek kwasów tłuszczowych 1:1:1
wcześniej tu dawałem dietę:
https://www.sfd.pl/Proszę_o_ocenę_diety_redukcyjunej-t827436.html
zmiany jakie wprowadziłem za radą SMPA to podbiłem troszkę kcal (200) i białko oraz tłuszcze kosztem węgli.
poczytałem trochę podwieszonych i miałem źle rozłożone kalorie i makroskładniki w ciągu dnia. poprawiłem to i teraz wygląda to tak:
7.30
mleko 2%, odzywka białkowa, orzechy włoskie, płatki owsiane.
715 kcal, 43g białka, 62g węgli, 34g tłuszczu.
Do pracy biorę:
jakieś mięcho (kurczak, wołowina, wieprzowina, ryba), orzechy włoskie, olej lniany serek wiejski, chleb żytni (niedużo, jakieś 50g), masło. Rozkładam to na 2-3 posiłki. całość ma:
1300 kcal, 80g białka, 62g węgli, 85g tłuszczu
Trening siłowy 17.00 - 19.00
Bezpośrednio po treningu carbo i banan i zaraz potem w domu:
pierś kurczaka, serek wiejski
630 kcal 74g białka, 55g węgli (proste) i 11g tłuszczu
22.00
odżywka białkowa, orzechy włoskie.
200 kcal, 20g białka, 4g węgli, 17g tłuszczu.
Do każdego posiłku jem warzywa. wychodzi kilkaset gram dziennie, staram się dobić do tego 1kg dziennie.
w inne dni jako zamienniki produktów stosuję:
białko - ryby, pierś indyka, wołowina, czasem wieprzowina
węgle- kasza gryczana, ryż brązowy, makaron razowy
Zmieniony przez - hubertiger w dniu 2012-03-25 16:35:37
Zmieniony przez - hubertiger w dniu 2012-03-30 08:59:28
Zmieniony przez - hubertiger w dniu 2012-03-30 13:17:45