...
Napisał(a)
Dziś zrobiłem mały eksperyment. 130g serka jedno białko. Wcześniej ugotowałem brokuły i pokroiłem pomidora. Zmiksowany ser i białko wylałem na patelnię (w sumie to ułożyłem łyżką), na wierzch porozkładałem warzywa. Po 3 minutach przerzuciłem na drugą stronę przypiekłem warzywka i gotowe. Niestety bez żółtek i białka trochę się to rozlatuje, ale daje radę. POLECAM!!!
...
Napisał(a)
To jest niesamowite. Prosty, niemal banalny przepis oraz wykonanie, a jaki efekt! Uwielbiam.
...
Napisał(a)
dobry wlasnie teraz wcinam tyle ze dalam jedno jajko,wiecej twarogu,odzywke bialkowa neutralna i 2 lyzeczki miodu podobny smak jak normalny sernik dzieki za pomysl aaa wczesniej wysmarowalam patelnie oliwa z oliwek
...
Napisał(a)
Wychodzi z chudego.
...
Napisał(a)
Odświeżyłeś temat i postanowiłem zrobić sobie sernik na kolacyjke. Pyszny! Ze swojej strony polecam troszkę potrzymać go na ogniu (tak jak napisal grrubas - az do sciecia). Ja jeden kawalek chcialem przerzucic od razu, niestety nie udalo sie. Reszte potrzymalem z 10 minut na malym ogniu.
Polecam!
Zmieniony przez - klouczers w dniu 2011-12-09 00:13:19
Polecam!
Zmieniony przez - klouczers w dniu 2011-12-09 00:13:19
...
Napisał(a)
Genialny. Przypomina smak domowego senika mojej mamy. Przewrócić na 2 bok sie nie dało, wiec musiałem wszystko pokruszyć ale smaku to nie straciło. Dodałem tylko od siebie ~10g oleju lnianego i 5 tabsów słodzika dla większej mocy. Sog za przepis!
...
Napisał(a)
Świetna sprawa. z odrobina odzywki marcepanowej i orzechami wloskimi po prostu bomba!
Poprzedni temat
Produkty sojowe
Następny temat
batoniki owsiane. moga byc platki owsiane blyskawiczne?
Polecane artykuły