SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PAM vs OLIWA Z OLIWEK

temat działu:

Trec

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 5012

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 143 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1038
co wolicie stosować do smażenia potraw na patelni Pam czy oliwe z oliwek??? ja obecnie stosuję oliwe ale już sie kończy i zastanawiam sie nad kupnem Pam-u ceny przeglądałem to są podobne.....
a co wy sądzicie o jednym i drugim, jakie są wasze recenzje na temat Pam-u i oliwy z oliwek??????
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 614 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 9784
PAMU używasz do smażenia, oliwę z oliwek dodajesz do potraw nie powinno się na niej smażyć
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 372 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 8625
Z tego co wiem jedna oliwa jest do sałatek na przykład a inna do smażenia :)
może ktoś sprostować?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 2948 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 30940
https://www.sfd.pl/TŁUSZCZE-t369407.html 

Deca ryje kubeł, że aż miło
tak tak kochanie, to na otyłość.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17708 Napisanych postów 132171 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460727
Do krotko trwałej obróbki termicznej można oliwe z oliwek ale jesli juz mamy zamiar dlugo smazyc i na wysokiej temperaturze to odpada.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
jabolcokk A.Jabłoński
Ekspert
Szacuny 132 Napisanych postów 23197 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 224261
Wszystkie Pamy, oleje, oliwy po dłuższej obróbce tracą swoje właściwości.
Więc delikatnie obojętnie czym można przetrzeć/popsikać po to aby nie przybierało.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MrPapaj T. Lech
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 3172 Wiek 46 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 18690
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 61
ja osobiście odrzucałbym obydwa, chociaż szanuje wybory ludzi .
Wybrałbym olej rzepakowy nierafinowany .
Oliwa ma gorszy smak i lekko ustępuje pod względem walorów olejowi rzepakowemu .
Ponadto o.rzepakowy jest skarbnicą witaminy A.
O.rzepakowy wprost idealnie nadaje się do smażenia .

Dawne poglądy o możliwej szkodliwości dla zdowia tego oleju są całkowitym odejściem w zapomnienie .

Warto go wprowadzać do diety !

Powodzenia

PISZĘ DLA DOBRA FORUM

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 143 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1038
a Pam w jakich sklepach mozna kupic bo jeszcze w zadnym nie widzialem.... czy to tylko przez internet????
aha i jeszcze jedno pytanie moze troche śmieszne ale ciekawi mnie czym w czasie postu zastepujecie piersi kurczaka...czy nie przejmujecie sie postem i w piatek tez jecie mięso????
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 614 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 9784
w sklepach z suplami poszukaj lub internet

możesz zastąpić rybą choć pewnie większość się tym nie przejmuje i wcina mięcho w piątki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MrPapaj T. Lech
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 3172 Wiek 46 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 18690
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Potrzebuje pomocy.

Następny temat

Pytanie odnośnie aerobów

WHEY premium